"Vuk nikada ne napada kokoške!" Luna i Marko se javno isprozivali

- Bilo je sve savršeno, ali, eto, desilo se sve bukvalno u dva dana. Ne znam šta da kažem. Jednog dana smo kitili jelku, drugog već nismo bili zajedno - kaže Luna

  • 43
Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani (23) posle raskida sa Markom Miljkovićem (36) kaže da je ubeđena da će se naći "budala koja će da bude sa njom", ali pre nove veze očigledno je da će javnost svedoči prepirkama nje i bivšeg dečka!

Naime, Luna je, kada je upitana za svoje bivše - Marka Miljkovića i Slobu Radanovića, iskoristila stih jedne pesme.

- Ja mu želim svu sreću, i njemu i onom prethodnom, Slobi. Što bi rekla Seka Aleksić: "Hajmo, paljba, šetaj" - rekla je Luna, da bi se potom oglasio Miljković.

Može se reći da je sasvim jasno da se njegova poruka odnosila na Lunu.

- Vuk nikada ne napada kokoške! To je, kažu, zakon prirode - poručio je Marko posle njenih reči.

Inače, Luna kaže da ni ne zna kako je došlo do njihovog raskida.

- Bilo je sve savršeno, ali, eto, desilo se sve bukvalno u dva dana. Ne znam šta da kažem. Jednog dana smo kitili jelku, drugog već nismo bili zajedno - kaže Luna.

Ona dodaje da se ne nada pomirenju sa Miljkovićem, a njegove reči da se nikad ne bi smuvali u spoljnom svetu, jer ona tu nije ista kao u rijalitiju, komentariše na sledeći način:

- Ne zanima me šta on priča jer sam se u obe Zadruge pokazala kao najiskrenija. U prvoj sam bila drugoplasirana, a u drugoj sam pobedila, isključivo zbog svoje iskrenosti. Te što komentarišu da sam folirant bih zamolila da odšetaju od mene.

Kaže da joj raskid sa Markom nije poljuljao samopouzdanje.

- Nikada nisam bila sigurnija u sebe i napokon posle dužeg vremena svesna sam ko sam, šta sam i koliko vredim. Jedno jutro sam se probudila, pogledala se u ogledalo i rekla sebi: "Alo, devojko, ako ti nisi svesna sebe nego mora neko drugi da te ubeđuje koliko vrediš, ti nisi dobro. Niko nije vredan toga da sebe ubijaš u pojam" - kaže Luna i dodaje da ne bi otišla na kafu ni sa Markom, ni sa Slobom.

- Ne pijem kafu sa bivšim momcima. Kad se završi veza, ja stavljam tačku na tu priču, tako da ni sa jednim ne bih pila kafu - zaključila je za Alo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    20. decembar 2019 | 10:22

    Аман, да ли ће један дан да прође без ових ликова!???

  • Aman

    20. decembar 2019 | 10:26

    Pa dokle vise sa ovima , neka i dalje zive taj savrsen zivot u savrsenim vezama gutajuci lekove i alkohol , neka se tuku i pljuju pa onda , naravno , zadnja im stanica psihijatrija , ali to mi ne moramo znati , dosadno jeeee .

  • Hah

    20. decembar 2019 | 11:33

    Da,iskreno si lagala ove sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA