Bivši muž Emine Jahović piše autobiografiju! Pevačica iskreno rekla šta očekuje da pročita o sebi

Mustafa će dobar deo svog štiva posvetiti bivšoj supruzi Emini

  • 3
Mustafa Sandal, Emina Jahović Foto: Instagram/mustafasandal24, ATA Images

Turski pevač Mustafa Sandal (49) odlučio se da napiše autobiografiju o svom životu, a ono što mnoge intrigira jeste i njegovo priznanje da će centralno mesto u njegovoj knjizi zauzeti upravo njegova bivša supruga, srpska pop pevačica Emina Jahović (37).

Nakon što je Emina potvrdila da je raskinula sa milionerom Sadetinom Saranom, turski mediji uslikali su je u popodnevnoj šetnji sa bivšim mužem Mustafom. Sve to bilo je dovoljno da počnu nagađanja o njihovom pomirenju, no međutim do toga izgleda  neće doći.

Naime, Mustafa je Emini najavio da počinje da piše knjigu u kojoj će vićinu stranica posvetiti upravo majci svojih sinova Jamana i Javuza.

Emina Jahović i Mustafa Sandal Eminu i Mustafu će osim sinova uskoro spajati još jedna stvar Foto: Instagram

- Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje, jer ima jako duge godine karijere i veoma intenzivnog i zanimljivog života. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo šta je u pitanju - izjavila je Emina.

Jahovićeva ja otkrila i da Mustafinu autobiografiju neće pročitati pre nego što se ista nađe u prodaji, ali i da se nada da će ako je bude spomenuo imati i po koju lepu reč o njoj.

- Očekujem da će tu biti i koja lepa reč za mene. Jedva čekam da izađe. Rekla sam da neću čitati pre nego što se to desi - otkrila je pevačica za emisiju Exkluzivno.

Video: Emina Jahović proslavila rođendan u krugu porodice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    20. decembar 2019 | 13:39

    Ali koliko vama treba da ukapirate da ona nikoga ne zanima u Srbiji???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA