Dragana o skandaloznom odlasku Nade Topčagić sa snimanja na RTS-u: "To je sigurno neka greška"

Pevačica kaže da je ona uvek bila ispoštovana kada je RTS u pitanju

  • 7

Podigla se velika prašina kada  je pevačica Nada Topčagić (66) napustila snimanje novogodišnjeg programa RTS-a. Ona je navela da je došla tamo u 11 časova i da svake godine, po njenom priznanju, sve manje peva, dok neki pevači izvode po tri strofe.

- Ovo, brate, stvarno... Svake godine sve manje i manje pevam, sada su me uštrojili totalno... U 11 sam došla... Dolaziš, Nado, pevaš "Mihajlo, Miki" jednu strofu. Posle meni ljudi pevaju po tri strofe... Nikom ništa nisam rekla, samo sam izašla... Svi pevaju više... To će mene proći, ali na RTS više neću da dolazim, ne mogu - požalila se Nada.

Dragana Mirković Dragana Mirković, Foto: Nikola Tomić

Nadinu koleginicu pevačicu Draganu Mirković (51) zatekli smo na snimanju novogodišnjeg programa Pink televizije, i upitali je kako komentariše to što se desilo,  te da li je ona nekada imala takvo ili slično iskustvo.

- Ne znam šta se tu izdešavalo, možda je došlo i do neke greške, do nekog nesporazuma. Meni se nikada nije desilo da me ne ispoštuju, gde god sam bila - uvek sam bila ispoštovana. Ja lično mislim da je tu došlo do neke greške, jer Nada Topčagić je žena koja stvarno toliko godina peva i ima puno hitova, ne verujem da bi iko tu nešto namerno uradio - rekla nam je Dragana.

(M.Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЂК

    20. decembar 2019 | 16:42

    Ова бивша Мирковић је још увек актуелна у Србији?

  • 😎

    20. decembar 2019 | 17:07

    Da se ja pitam, njoj, Eri Ojdaniću, Bori Drljači i još nekima ja bih zabranio da pevaju.

  • Guess.

    20. decembar 2019 | 19:31

    Nada nije slihtara. To Nado, nedaj se .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA