≫ 

"I dalje imam osećanja, ali nema tu šta više da se radi": Marko otvorio dušu posle raskida sa Lunom

Video sam da to nije to, ali sam hteo da dam sve od sebe, i ona. Probali smo i ne ide - rekao je Miljković

  • 97
Luna Đogani, Marko Miljković, Port Foto: ATA Images

Marko Miljković i Luna Đogani nedavno su raskinuli, što je bilo iznenađenje za mnoge, a pogotovo za njihove fanove koji su verovali u to da će ljubav potrajati. Kako Miljković tvrdi, osećanja i dalje postoje, ali do pomirenja neće doći.

- Razišli smo se kao sav normalan svet. Ljubav postoji, postojala je i postojaće, to je to. I dalje gajim osećanja, ali to je normalno. Osećanja ne mogu da nestanu tek tako. Ne postoji šansa da se pomorimo, iz ove situacije to jednostavno ne vidim. Bilo bi mi krivo da uopšte nismo pokušali u spoljnom svetu, ali jesmo i nismo uspeli i najnormalnije je da raziđemo. Nema tu šta više da se radi - rekao je Miljković, koji je prethodno i u emisiji "Amidži šou" rekao da verovatno ne bi ni upolvili u vezu da su se upoznali u normalnim okolnostima, a ne u rijalitiju.

- Luna i ja nismo dobar spoj. Stvorili smo tu ljubav u veštačkim uslovima u rijalitiju, a izgleda da u prirodnim uslovima ipak ne možemo. Video sam da to nije to, ali sam hteo da dam sve od sebe, i ona. Probali smo i ne ide! - zaključio je za "Blic".

Luna Đogani, Marko Miljković, nastup Dare Bubamare, Gotik Luna Đogani i Marko Miljković/oto: ATA Images

- Kao kad imate dva različita operativna sistema, a hoćete da skinete aplikaciju koja ne radi na vašem. Mi nismo kompatibilni i ne može da se instalira pogrešan operativni sistem od onog što se traži. Želim sve ovo prosto da objasnim da biste me svi razumeli. To je srž. Nas dvoje nismo spoj, imamo potpuno različita gledanja na svet, nismo se našli i to je to, i baš zato je logično da se raziđemo - izjavio je Marko.

Marko Miljković Marko Miljković/Foto: Nikola Tomić

Takođe, Marko je apelovao na sve fanove da poštede Lunu ružnih reči, navodeći kako joj "ovih dana nije dobro".

- Ne bih voleo da se prave grupe 'Pomirite se' itd... Molim ljude da me niko ne pritiska i ne tera na neko pomirenje. Probali smo, dali sve od sebe, slažem se sa Lunom da smo dali sve, al' ne ide i ćao. Ne možemo da guramo na silu nešto što ne ide. Ljubav postoji, ali nažalost - ta ljubav mora da se saseče - zaključio je Miljković.

Video: Pitali smo Lunu Đogani kako komentariše novu devojku Slobe Radanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    23. decembar 2019 | 13:22

    LEGENDA od čoveka. Na kraju će prava srećnica biti ona koja pored njega provede život do kraja. A njegova deca će tek biti srećna bića. Imaće toplinu očinskue ljubavi, pažnju, oslonac i fantastičnog učitelja za život - u izobilju. Vidim da će Mare, jednoga dana biti najbolji otac na svetu.

  • Max

    23. decembar 2019 | 11:32

    Vas dvoje nikako niste spoj. Pre svega razlika u godinama, a onda Marko je proracunat , enigmatican, iskalkulisan.. Luna sa druge strane, mlada, iskrena , naivna.. Tesko da ces ti ikada naci spoj Marko. Zivi bili pa videli ali nista od toga. I jos nesto - retko kada su ljudi potpuno kompatibilni. Ali na vezi i odnosu se mora raditi da bi opstao.

  • anna lu

    23. decembar 2019 | 13:23

    Ovaj decko tezak manipulator.Kod Ognjena je ponizi a onda pali lajv i prodaje patetiku da je voli.Prekjuce objavljuje stori gde navodno brani Lunu a podvaljuje da je Luna bolesnica koja ne zna sta radi.I juce na sve daje izjave novinarima.Luna je rekla sta je imala i povukla se,ispala dzek veci od njega.Ali ovom ocigledno treba marketing.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA