≫ 

(AUDIO OBRAĆANJE) Lukas posle slike sa belim prahom: Zlobnici, sad vam nije momenat da me zgazite!

- Koliko ste vi glupi da pomislite da bih posle ovoliko godina dozvolio sebi da slikam drogu ili da me neko slika sa drogom? - pita Lukas

  • 43

Nakon kraće izjave koju nam je dao povodom fotografije koja se širi na društvenim mrežama, a na kojoj bez majice leži na ugaonoj garnituri dok je ispred njega stočić sa belim prahom, Aca Lukas (51) poslao nam je kompletniju izjavu.

On se obratio audio-snimkom, u kojem je naveo da nije toliko glup da posle toliko godina dozvoli sebi da ga neko fotografiše sa narkoticima, te da pojedinci jedva čekaju da mu naude, ali da im to nikada nije pošlo za rukom.

Acinu izjavu prenosimo u celosti.

"Ne znam šta da kažem i kako da kažem, da neko ne bi slučajno pomislio da se pravdam.

Ne da nemam nameru da se pravdam, nego mi na pamet ne pada. Ali, moram da prokomentarišem nešto jako interesantno... Ja kad bih ovakve rekacije imao na svoje pesme i kad bi se to tako širilo, ja bih milijarder bio. To samo govori i dokazuje činjenice da u našem narodu ima jako, jako zlobnih ljudi; da jako ne trpimo kad je neko uspešan i da onda samo tražimo neki momenat da bi mogli da mu naudimo i stavimo ga na stub srama. Ili, ako je neko povređen, ili na neki način ranjen, da ga još više sredimo, što bi se reklo. Naravno da to na mene ne može da utiče, to sam sto puta rekao, zlobnici mi ne mogu ništa.

Što se tiče slike, ostaviću dušebrižnicima da sami prokomentarišu. Novinarima ću ostaviti da protumače ovu "senzacionalnu" sliku. Ne znam samo šta je tu senzacionalno. Ali, ajde, nema veze. Moram da vas razočaram, slika je moja lično. Ukradena je nekome od mojih drugara. Pravili smo neku sprdnju. Ali, to uopšte nije bitno. Neću da vam kažem ni šta je na toj tacni, ni šta je u kesici. Droga sigurno nije, jer, znate, nisam sigurno toliko glup koliko mislite, u stvari koliko ste vi glupi da pomislite da bih posle ovoliko godina dozvolio sebi da slikam drogu ili da me neko slika sa drogom.

Aca Lukas Aca Lukas, Foto: Privatna arhiva

Zaista toliko nisam glup. Ali, ko god tako nešto pomisli, zaista nema mnogo mozga. Većina ljudi i zna da to ne može baš tako lako meni da se desi, ali "Daj, ako možemo da ga zgazimo, možda je sad momenat!".

E, sad ne da nije momenat... Izlazi mi nova pesma, pa ću vam pokazati kako mi možete nešto! Svi oni koji mi žele loše. Znači, da ponovim, na pamet mi ne pada da se pravdam. Ništa loše nisam uradio, nezakonito, nikog nisam dirao, nikome nisam naudio. Možda vi treba da se zapitate da li tu ima nekih nezakonitih stvari... Recimo, da nije malo bezveze da se nekome ukradu privatne fotografije i da se to tako pušta na društvene mreže? Pa onda još i mediji to prihvate.

Ponavljam, ostavljam na vama da procenite, pa vi ako mislite da je droga, ako možete da liznete, ja nemam ništa protiv. (smeh) Dakle, toliko od mene. Svim hejterima i svima koji pišu neke komentare poželeo bih da se malo više pozabave svojim neuspešnim životima, a ne da čekaju da se Aci Lukasu desi neka situacija gde možemo da ga dotučemo. Ali, to je malo teže, zaista.

Aca Lukas Aca Lukas, Foto: ATA Images

I, još jednu stvar bih postavio medijima... Pa, da l' je normalno da masa izvođača danas peva o drogi, u pesmi pominju kokaine, trave, šitove, džointe, nasilje, kriminal, ubistva... Sve to u pesmama i spotovima, a onda se to sve ne važi, 'ajmo da skočimo na Acu Lukasa!

Pa, ja mogu da vas izdržim malo više nego što mislite.

Mojim fanovima pozdrav, ja sam dobro, nisam overio od sadržaja na tacni. (smeh) To i nije bilo tako skoro. Jedino sam šećerno oboleo od toga. (smeh) U svakom slučaju, ipak vi procenite. Mene baš briga. Hvala", zaključio je Lukas u audio obraćanju za Telegraf jetset.

(I. Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pozdrav

    23. decembar 2019 | 15:18

    Jel vam nudio drogu? Nije, a onda u cemu je problem sto se on drogira? Ako neko skoci sa mosta to je njegov problem, a ne vas. On je taj koji sam sebi kroji sudbinu. Vi dragi moji gledajte svoje dvoriste mozda je vise prljavije od tudjeg. Kad bi se svako pozabavio svojom porodicom zivot bi svakom bio lepsi. Ne moze javna licnost da vam vaspitava decu. Vi ste ti koji morate da se pozabavite vaspitanjem svoje dece. Jer javna licnost nije vasa dadilja, a ni vaspitacica.

  • Beloica

    23. decembar 2019 | 15:00

    Ma i ako jeste istina tvoj problem Aco ziveo ti nama Jos mnogaja ljeta

  • Aaaaa

    23. decembar 2019 | 12:38

    Evo mene je ubedio!!! hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA