≫ 

Godinu za nama obeležile su razne afere, razvodi, venčanja, ali i rastanci sa našim velikanima!

Novinari, fotografi i snimatelji Telegrafa bili su uvek na pravom mestu, u pravo vreme, a ovo je retrospektiva događaja, od januara do decembra, godine koja će za koji sat biti iza nas

  • 10
Jetset kalendar Foto: Nikola Tomić/ATA Images

Ekipa rubrike JETSET, portala Telegraf.rs, tokom 2019. godine bila je uvek na pravom mestu u pravo vreme. Uspeli smo da zabeležimo venčanja, proslave rođenja, ispratimo razvode brakova, otkrijemo razne afere, ali se i oprostimo od nekih od naših najvećih legendi. Pa, krenimo redom! 

Januar

Napustio nas je Marko Nikolić, koji se proslavio po ulozi Gige Moravca.

Početkom 2019. godine, tačnije 2. jauara napustio nas je u 73. godini života legendarni glumac Marko Nikolić, kojeg svi pamtimo po ulozi čuvenog Gige Moravca u seriji "Bolji život".

Marko Nikolić Marko Nikolić, Foto: e-stock.us/Katarina Mihajlovic

Marko Nikolić je rođen u Kraljevu 20. oktobra 1946. godine. Glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Bio je član Narodnog pozorišta od 1970. godine. Igrao je u pozorištu, na filmu i televiziji. Televizijsku slavu stekao je glavnom ulogom u TV seriji "Bolji život" (1987, 1990), gde je tumačio lik Gige Moravca, kao i ulogom Karađorđa, igrao je i u nekoliko TV drama, kao i u seriji Vuk Karadžić.

Video: Ćale moj, Gigo moj... Bjela zaplakao dok je držao govor o Marku Nikoliću

Darko Lazić stao na noge posle saobraćajne nezgode, i to pred našim kamerama!

Pevač Darko Lazić 5. januara 2019. godine, napustio je banju Selters kako bi Božić dočekao i proslavio sa porodicom, u porodičnoj kući u Brestaču.

Darko Lazić Darko Lazić, Foto: A. Nalbantjan

Pevač je po izlasku rekao da se raduje što će Božić provesti kod kuće, da će biti izvlačenje novčića iz česnice, a onda je prvi put u javnosti ustao iz kolica i stao na noge!

Razveli se Nikola Rađen i Ana Kokić! 

Nakon deset godina braka u kom su dobili dve ćerke, Ninu i Teu, pevačica Ana Kokić i proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen, stavili su tačku na brak potpisavši papire za razvod na Božić, 7. januara.

Ana Kokic, Nikola Radjen Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

- Istina je, ali sve što sada mogu da vam kažem jeste da ćemo se Ana i ja u narednih nekoliko dana obratiti zajedničkim saopštenjem u javnosti i medijima, vezano za ovu situaciju. Hvala na razumevanju - izjavio je Rađen tada za Telegraf.

Video: Nijedan brak nije idealan, ali... Ovo je savet koji je Ana Kokić dala mladencima Ivanović i Džajić

Ceca dočekala Putina! 

Ruski predsednik Vladimir Putin bio je u zvaničnoj poseti Srbiji, a nakon razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Palati Srbije, predsednik Ruske Federacije došao je u Hram Svetog Save u Beogradu, gde su ga dočekali desetine hiljada građana.

Vladimir Putin, Ceca Ražnatović Vladimir Putin, Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

Na dočeku Vladimira Putina bila je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Džoni Dep posle 8 godina ponovo posetio Srbiju!

Slavni glumac Džoni Dep, nakon 8 godina, posetio je Beograd, gde je snimao film "Minimata" u režiji Endrua Levitasa.

Aleksandar Vucic, Dzoni Dep Aleksandar Vučić, Džoni Dep, Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Dep je u Srbiji proveo skoro sedam nedelja, a snimanju filma prisustvovao je i presdsednik Srbije Aleksandar Vučić. Glumac je slobodno vreme koristio da obilazi srpsku prestonicu, dok su se mnoge javne ličnosti fotografisale sa glumcem pri susretu.

Video: Sunovrat holivudskog lepotana: Šta se desilo Džoniju Depu?

Održan prvi MAC! 

U beogradskoj "Štark areni" održana je prva Dodela MAC nagrada (Music Awards Ceremony) koja je okupila neke od najvećih muzička zvezda iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Tokom ceremonije dodeljena su brojna priznanja, a publika je uživala u brojnim nastupima poznatih pevača i pevačica. Jedan od najinteresantnijih nastupa na ovoj ceremonije bio je nastup pop dive Jelene Karleuše, gde je premijerno izvela pesmu "Lajk".

Februar 

Napustio nas je kralj narodne muzike Šaban Šaulić

Februar 2019. godine i nije bio tako lep. Ali smo odlučili da ovaj mesec posvetimo kralju narodne muzike Šabanu Šauliću koji je 17. februara u saobraćajnoj nezgodi u Nemačkoj izgubio život.

Šaban Šaulić Foto: ATA Images

Mnoge Šabanove kolege bile su šokirane vešću da je Šaulić tragično izgubio život. Jedna od njih je bila i pevačica Seka Aleksić koja je samo dan pre nesreće putovala sa kraljem narodne muzike, a koju smo zatekli na aerodromu nekoliko sati nakon vesti da je Šaban preminuo.

Šaban Šaulić sahranjen je 22. februara 2019. godine u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu uz stihove pesme  "Ne plači dušo". 

Šaban Šaulić bio jedan od velikih saradnika portala Telegraf.rs uz veliko poštovanje za lik i delo ovog istaknutnog umetnika napravili smo video IN Memoriam koji je nastao u 12 . juna 2018. na proslavi 50 godina muzičke karijere kralja narodne muzike .

Mart 

Napustila nas čuvena radio voditeljka Divna Karleuša

Majka pevačice Jelene Karleuše, bivša radio-voditeljka Divna Karleuša, preminula je u 61. godini, 3. marta 2019.

Komemoracija Divna Karleuša, grob Divna Karleuša, Foto: Nikola Tomic

Divna je bitku sa opakom bolešću izgubila 3. marta, oko 12:30 časova, u svom domu u Beogradu. Podsetimo, Karleuša je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv i tada su počele da se vrše detaljna ispitivanja, a nakon toga usledilo je i lečenje. Međutim, Divna nažalost nije uspela da se izbori. Divna je iza sebe ostavila jedno dete - ćerku Jelenu.

Video: Karleušina mama sahranjena uz Bila je tako lijepa i Tiho noći

Rasta oslobođen optužbi!

Stefan Đurić Rasta 4. marta 2019. oslobođen je optužbi u Prvom osnovnom sudu da je napao i pretukao Slobodana Nešovića Loku, vlasnika agencije za autorska prava.

Stefan Đurić Rasta, Loka Stefan Đurić Rasta, Loka, Foto: Milena Đorđević, Telegraf

Rasta je u martu 2017. u centru Beograda sa četvoricom momaka navodno pretukao Slobodana Nešovića, a pre navodnog napada džipom je jurio Loku po Kosovskoj ulici, ali se na kraju ispostavilo da Rasta ipak nije kriv!

Porodila se Aleksandra Prijović!

Pevačica Aleksandra Prijović porodila se 6. marta i na svet je donela dečaka kojem su ona i njen suprug Filip Živojinović dali ime Aleksandar.

Adil, koncert Sava Centar Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: ATA Images

Filip i Aleksandra venčali su se 21. juna 2018. godine u Beogradu, a njihovu svadbu mnogi su nazivali svadbom decenije.

Video: Aleksandra Živojinović sa bebom izašla iz porodilišta

Verio se Darko Lazić!

Pevač Darko Lazić je na jednom slavlju u Rumi zaprosio svoju trudnu devojku Marinu Gagić. Pevač je pred velikim brojem ljudi uzeo mikrofon, a onda se obratio svojoj izabranici.

Ekskluzivna ispovest Slavka Beleslina nakon incidenta na parkingu! 

Jedan od najpoznatijih srpskih voditelja Slavko Beleslin našao se u žiži javnosti zbog incidenta, u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

Slavko Beleslin Slavko Belesin, Foto: Marko Jovanović

Slavko je, tom prilikom, nakon rasprave sa radnikom Parking servisa šakom lupio u staklo koje se razbilo, posle čega je otišao sa lica mesta, ali se potom na isto i vratio, kako bi sačekao policiju. Beleslin, kojem je to prvi ispad u višegodišnjoj voditeljskoj i novinarskoj karijeri, u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf, sa knedlom u grlu, sa ljudima je podelio da mu je žao zbog onoga što se dogodilo.

Tifani Tramp posetila Beograd!

Ćerka predsednika Amerike Donalda Trapma, Tifani Tramp, provela je nekoliko dana u srpskoj prestonici.

Tifani Tramp Tifani Tramp i Majkl Bulos Foto: Marko Jovanović

Naše ekipe pratile su Tifani u stopu. Trampova naslednica obilazila je Beograd, naše poznate restorane, ali je u Srbiji kupila i nekoliko bundi naše poznate kreatorke.

April 

Boris Novković postao tata! 

Hrvatski muzičar Boris Novković (51) postao je treći put otac. Naime, njegova 25 godina mlađa devojka, Iris je na svet donela devojčicu koja je dobila neobično ime Si, koje je hebrejskog porekla i izvedeno je od imena Dusana, što u prevodu znači duša.

Dea Đorđević se pojavila prvi put u javnosti, nakon teške saobraćajne nezgode! 

Voditeljka emisije "Novo jutro" Dea Đurđević oporavlja se od stravične nesreće koja joj se desila 7. februara, kada joj je autobus otkinuo ruku. Ona je zajedno sa doktorom Markom Bumbaširevićem, koji brine o njenom zdravlju, gostovala na "Nacionalnom dnevniku" televizije Pink, gde je govorila o svom zdravstvenom stanju.

Dea Đurđević Dea Đurđević Printskrin: TVPink

- Napokon se dobro osećam. Imala sam višestruke povrede, kontuziju pluća, dvostruki prelom karlice... Najteža povreda je ruka. Ruka mi je bila otkinuta, a zahvaljujući ovom čovekom, doktoru Marku Bumbašireviću, ja imam svoju ruku, koja je topla. On je glavni heroj, koliko god ja ovde sedela, stvarno je Marko Bumbaširević glavni heroj. On je prišio ruku, on je bio odgovoran za sve to. Ruku i dalje oporavljamo zajedno - rekla je Dea kroz smeh.

Video: Pokazala bolne ožiljke: Sa ponosom ću ih nositi!

Preminuo glumac Igor Pervić!

Srpski glumac Igor Pervić preminuo je 23. aprila, u 52. godini života, u svom stanu.

Igor Pervić Igor Pervić, Foto: ATA Images

Igor je rođen u Beogradu, 29. oktobra 1967. godine, a otvoreno je pričao o tome kako je počeo da konzumira drogu. Pervić je sin balerine Lidije Pilipenko i pokojnog pozorišnog kritičara Muharema Pervića.

Poznati proslavili Vaskrs uz Telegraf!

Ekipa Jetseta uspela je da snimi nekoliko editorijala sa našim poznatim ličnostima koje su nam ukazale poverenje i odazvale se na naš poziv, da sa nama proslave Vaskrs.

Bojana Ristivojević Bojana Ristivojević, Foto: Marko Jovanović

Voditeljka Bojana Ristivojević otkrila nam je da najviše voli Vaskrs, jer sa svojom bakom oslikava jaja raznim ikonama.

Pevačica Ana Kokić otkrila nam je da li će nakon razvoda sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, zbog ćerki, proslaviti Vaskrs porodično.

Maj

Poznati uz Telegraf proslavili 1. maj! 

U Telegraf editorijalima posvećenim prazniku rada 1. maja odazvale su se brojne poznate ličnosti.

Jovana Jeremić, Prvi Maj, Gradilište Jovana Jeremić, Foto: Nikola Tomić

Ono što je privuklo najveću pažnju jeste izjava voditeljke Hepi televizije Jovane Jeremić. Jovana je tada pred našim kamerama rekla da joj nije jasno kako se praznik rada slavi neradom.

Venčanje u porodici Karić! Danijela Karić i Ivan Mileusnić izgovorili sudbonosno da!

Naslednica porodice Karić, Danijela, 2. maja 2019. godine, izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku, plesaču Ivanu Mileusniću.

Venčanje Danijela Karić Ivan Mileusnić Danijela Karić i Ivan Mileusnić, Foto: ATA Images

Mladenci su na venčanje došli u narodnim nošnjama, čime su iznenadili sve prisutne. Slavlje je održano u jednom prestoničkom restoranu, a najveseliji je bio niko drugi no Bogoljub Karić.

Dušica Spasić napustila RTS!

Dušica Spasić, voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a, nakon 13 godina napustila je Javni servis i prešla na TV "Pink".

Dušica Spasić Dušica Spasić, Foto: Promo/TV Pink

Dušica je na ružičastoj televiziji dobila svoju emisiju "24 časa" koja se emituje svakog radnog dana od 17.30h.

Ekskluzivne slike sina Aleksandre i Filipa Živojinovića!

Iako su brojne medijske ekipe pokušale da uslikaju naslednika porodice Živojinović, nama je to pošlo za rukom.

Aleksandra, Filip i Aleksandar Zivojinovic Foto: Telegraf

Naša ekipa našla se na pravom mestu u pravo vreme i uslikala je sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, malog Aleksandra.

Vidić započeo emisiju "456 sekundi sa Sašom Vidićem" na Telegraf.rs

Kreator Saša Vidić u maju 2019. postao je član našeg jata.

Vidić je autorskom emisijom oborio rekorde kada su internet emisije u pitanju, te se svake nedelje nalazi u samom vrhu Jutjub trending liste.

Preminuo Miša Janketić

Glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je u 81. godini života, 15. maja 2019. u Beogradu.

Mihailo Miša Janketić Legendarni Miša Janketić, Foto: ATA Images

U raskošno bogatoj karijeri odigrao je preko stotinu uloga u pozorištu, najviše u svom, Jugoslovenskom dramskom.

Video: Preminuo Miša Janketić

Oženio se Milan Dinčić Dinča! 

Jelena i Milan Dinčić  17. maja, napravili su svadbeno slavlje u jednom beogradskom restoranu, gde su okupili prijatelje i kolege, i to godinu dana nakon venčanja.

Svadba Dinča i Jelena Jelena i Milan, Foto: Nikola Tomić

Novinarka i pevač obavili su građansko venčanje 19. aprila prošle godine, kada je ona bila u sedmom mesecu trudnoće, a kasnije su upriličili slavlje za oko 400 zvanica.

Ono što je interesantno kada je ova svadba u pitanju jeste da je pevačica Milica Pavlović uhvatila bidermajer, a naša kamera je sve to snimila.

Anastasija Ražnatović glamuroznom žurkom proslavila 21. rođendan! 

Anastasija Ražnatović je u krugu prijatelja u jednom prestoničkom restoranu glamuroznom žurkom, do ranih jutarnjih sati, slavila svoj rođendan!

Anastasija je blistala, a podsetimo se kako je sve to izgledalo.

JUN

Oženio se Lola Smiljanić!

Milan Lola Smiljanić (32), 2. juna 2019. izgovorio je sudbonosno "da" izabranici sa kojom je u vezi bio duže od 3 godine - studentkinji Tamari Čupković.

Lola Smiljanić i Tamara Čupković, svadba, venčanje, Topčiderac Foto: Milena Đorđević

Par se venčao u Hramu Svetih Apostola Petra i Pavla, a oboje su raspoloženi došli da se zavetuju na večnu ljubav. Lolin kum na venčanju bio je bivši fudbaler Partizana Nemanja Tomić.

Porodila se Kalina Kovačević!

Srpska glumica Kalina Kovačević (35) na svet je, 10. juna, donela drugo dete, i to ćerkicu.

Kalina Kovačević Foto: Instagram/kalinakovacevic

Podsetimo, Kalina je prvo dete, ćerku Mionu, na svet donela u julu 2011. godine, godinu dana nakon što se udala za fudbalskog menadžera Radeta Ćaldovića. Krajem 2015. godine par se rastao.

Miki Đuričić zbog nasilja nad ženama izbačen iz Zadruge nakon čega je osuđen! 

Miki Đuričić izbačen je iz rijalitija Zadruga jer je šamarao Suzanu Perović, a štakama tukao Nadeždu Biljić.

Miki tuča Nadežda štake batine Prinstkrin: TV Pink

Đuričić je odmah nakon izbacivanja saslušan u policiji, nakon čega je osuđen na godinu dana kućnog pritvora zbog dela koje je učinio.

Džejla Ramović pobednica "Zvezda Granda" za 2019 godinu! 

Mlada Džejla Ramović (17), kojoj je mentor bila Marija Šerifović, pobednica je velikog finala trinaeste sezone Zvezda Granda.

Finale Zvezde Granda, Džejla Ramović Džejla Ramović, Foto: Nikola Tomić

Inače, ovo je Džejlina druga pobeda u Grandu, budući da je pre samo dve godine odnela pobedu u takmičenju "Neki novi klinci".

Video: Evo u kakvom su zaista odnosu Džejla Ramović i Marija Šerifović

Darko Lazić dobio sina Alekseja! 

Verenica Darka LazićaMarina Gagić, 24. juna, na svet je donela dečaka Alekseja, a popularni pevač drugi put ostvario se u ulozi oca. Marina se porodila prirodnim putem i sve je prošlo u najboljem redu.

Darko Lazic, after party Darko i Marina, Foto: ATA Images

Podsetimo, Marina je Darku radosnu vest, da će dobiti bebu, saopštila u bolnici, dok se pevač oporavljao od stravične saobraćajne nezgode koju je doživeo samo mesec dana pre nego što je saznao da je njegova lepša polovina u blagoslovenom stanju.

JUL

Luna pobednica Zadruge 2! 

Blogerka, a od nedavno i pevačica Luna Đogani pobednica je najgledanijeg rijaliti  šou programa "Zadruga" na televiziji Pink.

Luna, pobeda, Zadruga 2 Luna Đogani je dobila nagradu od 50.000 evra Printskrin: TV Pink

Luna je u prvoj sezoni bila u duelu sa Kristinom Kijom Kockar, ali je Đoganijeva dočekala svojih pet minuta, pa je u filalnoj večeri druge sezone odnela pobedu u duelu sa svoji bivšim dečkom Markom Miljkovićem.

Održan prvi festival ULAZ! 

Najveći festival popularne muzike ikada viđen u celom regionu - ULAZ, debitovao je od 11. do 13. jula pod otvorenim nebom Beogradskog sajma, odakle se mogla čuti najpopularnija muzika današnjice.

Jelena Karleuša JK, Festival Ulaz, Jelena Karleuša Ulaz, Foto: Nikola Tomić

Izvođači iz cele Srbije, kao i regiona, okupili su se da beogradskoj publici prirede najveći spektakl na Balkanu.

Uhapšen Boki 13! 

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal otvorilo je istragu protiv Bojana Jovanovskog - poznatijeg kao Boki 13 - i Zokija Kičeca, zbog navodnog primanja nagrade za nelegalan uticaj i pranje novca.

Boki 13 Boki 13, Printskirn: Youtube/Televizija 24

Kako se navodi u optužnici, od novembra 2018. do aprila 2019. godine, prvi osumnjičeni, Boki 13, koristeći svoj uticaj na javnog tužioca, navodno je pokušao da ublaži situaciju u predmetu izvesnog osumnjičenog. Boki 13 se i dalje nalazi u zatvoru.

Preminula bivša misica Dijana Milojković

Nakon duge i teške bolesti, preminula je bivša misica Dijana Milojković u 33. godini života.

Dijana Milojkovic Dijana Milojković, Foto: Telegraf

Podsetimo, Dijana je pre više od dve godine započela borbu sa opakom bolešću, a mesec dana pre nego što je izgubila borbu, u javnosti je odjeknula vest da joj je hitno potrebna krv. Dijana, mis Evrope 2014. godine, je svojim odnosom prema borbi sa rakom inspirisala hiljade ljudi koji su se ugledaju na nju.

AVGUST 

Slovenci objavili da Senidah šalju na Evroviziju 2020! 

Slovenačka pevačica Senidah je jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu, a sledeće godine predstaviće Sloveniju na Evroviziji, koja će biti održana u Holandiji.

Senidah Senidah, Printskrin: Youtube/fckn A!

Trenutno jedna od najpopularnijih muzičarki na ovim prostorima, ranije je imala želju da se oproba na najstarijem muzičkom takmičenju, a 2014. bila je na korak da u tome uspe. Sa svojim bendom Muff tada je osvojila drugo mesto na slovenačkom festivalu Pesme Evrovizije.

Porodila se Tamara Dragičević! 

Glumica Tamara Dragičević drugi put postala majka. Ona je na svet donela dečaka koji je dobio ime Lazar.

Tamara Dragičević Foto: Instagram/tamaradragicevic

Podsetimo, Tamara Dragičević je u braku sa kolegom, glumce Petrom Benčinom sa kojim ima i ćerkicu Stašu.

Nadežda Biljić optužila Tomu Panića da ju je pretukao

Nadežda Biljić (28) tvrdi da ju je pretukao dečko Tomislav Panić!

Toma Panic sud, Nadežda Biljić Toma i Nadežda, Foto: Marko Jovanović, Milena Đorđević

- Tomislav Panić me je upravo pretukao! Eto toliko o mom princu na belom konju! Danas gasim sve i povlačim se iz svega, hvala vam svima puno na podršci, ali dosta je bilo od mene. Volim vas! - napisala je  tada Nadežda. Potom je objavila sliku sa povredama po licu, dok je Toma dobio zabranu prilaska.

Pucano na kombi Maje Berović! 

Na kombi u kojem se nalazio bend popularne pevačice Maje Berović pucano je vatrenim oružjem u Mostaru. Incident se desio nakon koncerta muzičke zvezde u tom gradu.

Maja Berović instagram koga prati Maja Berović, Printskrin: mayaberovicofficialInstagram/mayaberovicofficial

Kako je tad  preneo "Blic", Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe, sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema, ispalile su nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četiri gume. Maja je u tom trenutku bila u drugom vozilu i u šoku je videla sve što se desilo. Niko od članova benda srećom nije povređen.

Video: Ovako je ne videste: Maja Berović bez šminke i u trenerci

Posle osam meseci medijske tišine, Karleuša ekskluzivno progovorila za Telegraf! 

Pevačica Jelena Karleuša nakon osam meseci medijske tišine za svoj rođendan stala je pred kamere Telegrafa i progovorila o svemu.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: Telegraf.rs

Pevačici 2019. nije počela baš sjajno. Naime, od kada se u medijima pojavila njena navodna afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, Karleuša se oglašavala samo na svojim društvenim mrežama. Ekipa Telegrafa bila je jedina medijska ekipa na proslavi njenog rođendana, a Jelena je posle osam meseci otvorila svoju dušu.

Bikoviću zabranjen ulazak u Ukrajinu!

Miloš Biković, jedan od srpskih najuspešnijih glumaca mlađe generacije sa zavidnom karijerom u Rusiji, podelio je sa javnošću da mu je do daljeg zabranjen ulazak u Ukrajinu.

Miloš Biković Foto: Nikola Tomić

Biković je aktivan na društvenim mrežama, pa je tako i ovu informaciju podelio sa korisnicima Tvitera.

- Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže, ali na srpskom imamo izreku: "Naljutio se kmet na selo, pa...", dalje znate sami - napisao je tada  31-godišnji glumac.

Septembar 

Porodila se Danijela Karić! 

Pevačica i naslednica porodice Karić, Danijela, na svet je donela sina Maksima.

Karići svadba Foto: Nikola Tomić

Uz Danijelu je bio njen suprug, plesač i koreograf Ivan Mileusnić, a njih dvoje su sa osmesima na licu, nekoliko sati pre porođaja, objavili zajednički video kojim su pozdravili svoje fanove.

Počela Zadruga 3! 

Jedan od najgledanijih rijaliti šou programa na našim prostorima "Zadruga", 6. septembra ponovo je otvorila svoja vrata za nove stanare.

Zadruga 3, ucesnici Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Nikola Tomić/Marko Jovanović/A.Nalbantjan/ATA Images

U kuću su se uselila 52. zadrugara, dok je ovaj fromat i dalje jedan od najgledanijih u regionu.

Andreanu Čekić verio oženjeni dečko! 

Pevačicu Andreanu Čekić (35) nakon nekoliko meseci veze zaprosio je njen, tada oženjeni dečko, Marko Milošević.

Andreana Ćekić, Marko Milošević Foto-montaža: ATA Images

Marko je zaprosio Andreanu na proslavi njenog 35 rođendana, kleknuo je na kolena i izvadio prosten, dok su pevačicu savladale emocije, pa je odmah zaplakala od sreće i izgovorila "Da"

Poginuo čuveni reper Gru 

Poznati srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je  9. septembra 2019.

Dalibor Andonov Gru Dalibor Andonov Gru Foto: Facebook/dalibor.g.andonov

On je stradao na kajtingu kod Nautičkog kluba Zemun, pošto je upao u vodu. Njega su prijatelji izvukli iz vode, pozvana je Hitna pomoć, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Sahranjen je nekoliko dana kasnije, a iza sebe je ostavio suprugu Danicu i dva sina.

Razveli se Aca Lukas i Sonja Vuksanović! 

Folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović, sa kojom ima sedmogodišnju ćerku Viktoriju, razveli su se 12. septembra, u Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

Aca i Sonja Lukas Foto: A. Nalbantjan, Instagram/sonjavu

Podsetimo, Sonja i Lukas venčali su se 2010. godine, a 2011. su dobili ćerku Viktoriju, dok su 2017. godine saopštili da se razvode.

Razveli se Anabela i Andrej Atijas! 

Anabela i Andrej Atijas razveli su se posle sedam godina braka. Iako su oboje pokušali da prebrode bračne probleme, kako stvari stoje, nisu uspeli u tome, tako da je usledio razvod.

Anabela Atijas, Andrej Atijas Foto: Nikola Tomić

Anabela je potvrdila da se razvela od Andreja.

- Razveli smo se... Nismo uspeli. Borili smo se kao lavovi i sada smo najbolji prijatelji. Blankica nam je najvažnija, samo mi je važno da ona bude OK - rekla je tada Anabela.

Buba Koreli osuđen na godinu dana zatvora zbog trgovine narkoticima!

Nakon razmatranja sporazuma o priznanju krivice Kantonalni sud u Sarajevu proglasio je krivim Amara Hodžića poznatijeg kao Buba Koreli i Almira Bozaliju zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Aca Lukas, Jala brat, Buba Koreli Foto: Nikola Tomić

Hodžić i Bozalija osuđeni su na po jednu godinu zatvora. Oni se terete se da su od decembra 2014. do juna 2015. godine kao članovi organizovane grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu "hašiš", "amfetamin" i "kanabis" na području Kantona Sarajevo.

Oktobar 

Pomirile se Ceca i Jeca?

Jelena Karleuša (40) i Ceca Ražnatović (46) potvrdno su odgovorile na pokušaj medijacije koji je bio održan, 8. oktobra, u Prvom osnovnom sudu u Beogradu!

Jelena Karleusa,Svetlana Ceca Raznjatovic, sud Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović Foto: ATA Images

Njih dve srele su se povodom spojenih tužbi koje su obe podnele na račun međusobnih uvreda.

To znači da je Jelena tužila Cecu, i Ceca Jelenu, a sve zbog uvreda koje su jedna drugoj uputile na pokušaju medijacije održane 24. novembra 2017. godine.

Nakon susreta u sudnici Ceca je potvrdila pomirenje.

Mira Škorić proslavila 30 godina uspešne karijere! 

Velikim koncertom za pamćenje, održanom u Sava centru, pevačica Mira Škorić proslavila je 30 godina karijere! Masa fanova, prijatelja, kolega i porodice uglas je pevala zajedno sa Mirom "Manastir", "Ne daj me, majko", "Otkači", "Ti si kao i ja"....

Mira Škorić RTS, novogodisnji program Mira Škorić Foto: A. Nalbantjan

Miru su ispoštovale mnoge kolege, a najveselija bila je Jelena Karleuša, kojoj Mira pomaže u spremanju kandidata za takmičenje "Zvezde Granda".

Sloba Radanović prijavio Kiju za zlostavljanje! 

Slobodan Radanović (29) prijavio je policiji Kristinu Kiju Kockar (30), rekavši da mu je u zoru, oko 5 ujutru, navodno upala u stan i počela da ga maltretira.

Kija i Sloba, Fashion Selection, Revija Bata Spasojević Foto: Nikola Tomić

Policija je došla do stana gde je utvrđeno da su se Kristina i Sloba prvo svađali, a potom i potukli. Reagovala je ekipa Hitne pomoći, a u saradnji sa tužilaštvom istraživali su se okolnosti događaja.

U crnoj haljini Nataša Bekvalac sahranila i treći brak! 

Nataša Bekvalac (39) i Luka Lazukić zvanično su se razveli u 24. oktobra, u Beogradu.

Po izlasku iz suda je, na pitanje kako se oseća, rekla: "Razvedeno. Srećno, jako!"

Darko Lazić održao prvi solistički koncert "Novi početak" !

Pevač Darko Lazić održao je prvi solistički koncert u Sava centru pod nazivom "Novi početak".

Darko je priredio spektakl za pamćenje, ali ono što je bilo najemotivijie jeste kad mu se ćerkica Lorena, koju ima sa pevačicom Anom Sević, pridružila na sceni.

Novembar

Rada Manojlović deportovana iz Švajcarske! 

Rada Manojlović doživela je veliku neprijatnost u Švajcarskoj, gde je otišla na zakazani nastup. Međutim, pevačica je zbog provera zadržana na aerodromu više od sat i po vremena.

Radmila Rada Manojlović Foto: ATA Images

Rada je potvrdila da je deportovana za Beograd iz aerodroma u Cirihu.

Preminuo Branislav Petrušević Petrući

Glumac Branislav Petrušević Petrući preminuo je  9. novembra, u 65-oj godini života. Ovu tužnu vest potvrdio nam je njegov sin Marko Petrušević.

Branislav Petrušević Petrući Foto: Milena Đorđević

Petrući je na sceni ovog marta obeležio 40. godina karijere izvodeći stend-ap šou Svremeplov. U svom bogatom repertoaru Petrući je igrao u brojnim predstavama, između ostalog i u predstavi "Kladionica - naša najrazvijenija privredna grana".

Porodila se Nina Seničar!

Jedna od najlepših srpskih glumica i voditeljki, Nina Seničar (34), prvi put se ostvarila u ulozi majke i na svet donela naslednicu Noru Grejs Elis.

Nina Senicar Nina Seničar Foto: Profimedia

Ponosna mama objavila je fotografiju na kojoj ona i njen izabranik Džej Elis drže malu Noru za stopala, a snažnom porukom novopečena mama je raznežila pratioce na Instagramu.

Preminuo Bane Kovačević iz grupe "187" 

Nekadašnji reper i član grupe "187", Bane Kovačević preminuo je u 41. godini u  Beogradu.

Bane Kovačević, grupa 187 Printskrin: Youtube/KO VAM DADE TERMIN

Bane je bio član grupe "187" od trenutka njenog osnivanja devedesetih godina, zajedno sa Marko Jankovićem i Peđom Radisavljevićem. Neke od najpoznatijih pesama grupe "187" su: "Slikaj je", "Mačke", "Nikad nećeš znati", "Kažeš mi da ideš", "Kako me želiš" i mnoge druge.

Oženio se Veljko Ražnatović!

Sin folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko, izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici Bogdani Rodić.

Veljko i Bogdana Ražnatović Foto: Privatna arhiva

Veljko i Bogdana venčali su se 24. novembra 2019. u Hramu Svetog Save u Beogradu. Dok je svadbeno veselje upriličeno u jednom od najekskluzivnijih prestoničkih hotela.

Bogdana je na venčanju nosila Cecinu venčanicu sa svadbe sa njenim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Mnoge Cecine kolege dovele su atmosferu do usijanja na ovom slavlju.

Decembar 

Čola definitivno ličnost meseca decembra, ali možemo slobodno reći i 2019. godine! 

Legendarni pevač Zdravko Čolić uspeo je da uradi nešto što nikome nije pošlo za rukom.

Zdravko Čolic, Koncert, Live Production Zdravko Čolić Foto: LiveProduction

Naime, Čola je održao ne jedan već šest koncerata u "Štark areni" u Beogradu. Pevač je uradio nešto što je njegovim kolegama zadalo samo domaći zadatak!

BRAVO, ČOLO!

I tako završismo mi i ovu 2019. godinu. Bilo je tu svega, a mi vam želimo da vam i u 2020. godini portal Telegraf.rs bude uvek prvi klik! Ekipa rubrike JETSET želi vam SREĆNU NOVU 2020. godinu! 

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    31. decembar 2019 | 23:25

    ako su o o vazni datumi onda me sramota sto sam iz srbije, ukaljali ste ste cast srbije, i srpskog naroda, koji poostujem jako

  • 25.5

    31. decembar 2019 | 20:51

    Gde je vencanje Dragane Dzajic?

  • Lejla

    31. decembar 2019 | 20:41

    Hvala dragom Bogu da Kija nije uspela u svojoj nameri i da je Sloba ziv i zdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA