"Ušla sam u sobu i mame više nije bilo..." Zvezda "Istina i laži" počela da plače usred emisije

Jana Ilić Milić se u jednoj emisiji osvrnula na težak period kada joj se majka razbolela od raka i nakon kraće borbe nažalost preminula

  • 5
Jana Ilić Milić Printskrin: YouTube/RTS Zabava - Zvanični kanal

Glumica Jana Ilić Milić (37) ispričala je, prvi put javno, detalje iz svog života vezane za pokojnu majku.

Ona bila je gošća u emisiji "Balkanskom ulicom" u kojoj se i rasplakala, nakon što je pevačica Saška Janković otpevala pesmu od Luisa "Ne kuni me, ne ruži me majko". Voditeljka ju je upitala zbog čega plače, a ona je otkrila tužnu prošlost.

- Imala sam dvadesetak godina kada mi je umrla majka. Sve se desilo brzo, imala je rak. To je bila prekretnica u mom životu. Trebalo da spremam diplomski ispit, niko nije bio tu, sestra je već tada bila u inostranstvu... Mislili smo da nije ništa strašno, dali su pogrešnu dijagnozu. Pošto joj je bilo loše odvela sam je u Sremsku Kamenicu i rekli su da sumnjaju na rak, a onda da je u pitanju poslednji stadijum i eto - započela je glumica.

Jana Ilić Milić Jana Ilić Milić; Printskrin: YouTube/RTS Zabava - Zvanični kanal

- Mi smo provele dve i po nedelje zajedno u apartmanu. Ona je uzela krevet, a ja sam spavala sa njom tu, nismo se razdvajale dve nedelje. Bilo je momenata kada me ne prepoznaje, kada je mislila da sam Sloba Milošević. Tada sam promenila najviše uloga u životu. U početku sam želela da joj objasnim, ali kada sam videla kako ide, bilo mi je okej da budem i Jerotić i medicinska sestra. Svaki dan sam joj kupovala novine, čitala i jedno jutro sam otišla po novine i nje nije bilo u sobi - ispričala je Jana Ilić Milić.

Rekla je i da je bilo momenata kada je njenoj mami bilo dobro:

- Bilo je dana bez bolova kada je znala da sam ja - ja, i to su bili najlepši momenti. Bila je tako hrabra žena, ponosna, inteligentna i tako se držala do kraja! Nikada nisam upoznala osobu sličnu njoj. Iz tog razloga tako reagujem na te pesme... Izvinite što mucam... Ljudi kažu kako se te stvari menjaju, meni je ta bol ista... I sada kada sam i ja postala majka i kada mogu da svhatim neke njene žrtve, savete, postupke, tek sada mogu da se poistovetim - kaže Jana.

Glumica će uskoro proslaviti rođendan s obzirom na to da je rođena 31. decembra.

- Mamu sam namučila, svi su slavili, a ona se porađala. Nadam se da je dobila najbolji poklon - objasnila je Jana Ilić Milić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA