≫ 

Neviđena tuča u Zadruzi! Iva ošamarila Orozovića, umešao se Tomović, a potez Mensura sve je oduševio

Poznato je da su njih dvojica u svađi, ali Mensur ni sekunde nije razmišljao da li da pomogne svom sugrađaninu

  • 12

Tokom žurke prošle noći došlo je do žestoke tuče, a sve je počelo time što je Nikola Orozović optužio Ivu Grgurić da mu je ukrala hranu. Ona je govorila da je to njena hrana, a potom je ošamarila Orozovića pod izgovorom da joj se uneo u lice. Čim su videli da se nešto dešava uleteli su Stefan Karić, Vladimir Tomović i ostali članovi družine.

Obezbeđenje je odmah došlo i stalo među njih, a u potpunom haosu u kojem se nije najjasnije ni videlo šta se dešava, Vladimir Tomović uleteo je da pomogne svojim prijateljima.

Nikola Orozović, Vladimir Tomović, tuča Mensur je uhvatio Tomovića, sprečavajući ga da napravi incident, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Međutim, prvi koji ga je ščepao i sprečio da napravi problem jeste Mensur Ajdarpašić. Poznato je da su njih dvojica u svađi, ali Mensur ni sekunde nije razmišljao da li da pomogne svom sugrađaninu.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Međutim, tu nije bio kraj haosu, pošto se drama nastavila i u Beloj kući. Naime, Tara i Mateja su po ulasku u kuću Orozoviću rekli nešto vezano za majku, nakon čega je on dobio napad besa.

Dok ga je Tomović držao da ne napravi problem, ona je prišla i počela da ga udara po glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA