Prva svađa poznatih u Beogradu na vodi: Zaratile komšinice Viki Miljković i Danijela Vranić

- Danijela je rekla da zbog buke nije mogla do kasno da zaspi, da to nije lepo, te je zapretila Viki, da će sledeći put pozvati policiju - rekao je izvor

  • 29
Viki Miljković, Danijela Vranić Foto: Nikola Tomić, Mića Jović

Pevačice Viki Miljković (45) i Danijela Vranić (44) , koje su inače i prve komšinice u luksuznom naselju u Beogradu na vodi navodno su se posvađale.

Viki je, 19. decembra, do kasno u noć slavila svoju krsnu slavu Svetog Nikolu, sa porodicom i prijateljima, a Danijeli je zasmetala buka.

Vranićeva je svoju prvu komšinicu napala zbog buke koja je trajala do ranih jutarnjih časova.

- Danijela je zvala Miljkovićku telefonom i rekla da bi volela da se tako nešto više ne ponovi, da zbog buke nije mogla do kasno da zaspi, da to nije lepo, te joj je zapretila da će sledeći put pozvati policiju. Viki je prvo pokušala na lep način da joj objasni da ima goste i da su se trudili da ne budu preglasni, ali kad je čula da Danijela pominje policiju, pobesnela je - rekao je izvor.

Viki Miljković Viki Miljković, Foto: Nikola Tomić

Viki nije prećutala koleginici, te joj je istom merom uzvratila.

- I ona je počela da viče na nju. Rekla je: "Sram te bilo, mogu ja da zovem policiju za svaku sitnicu, ali nisam takav čovek." Rasprava je trajala nekoliko minuta, nakon čega je Danijela prekinula vezu i više se nije javljala - dodao je izvor.

Obe pevačice nisu bile dostupne za komentar.

Video: Svi gosti na slavi kod Viki Miljković koju je proslavila u svom novom stanu u Beogradu na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • policijooooo

    26. decembar 2019 | 06:49

    A jos je najbolje sto jedni drugima gledaju u terase , jer su kaskadne , totalno bezveze , tu niko nema privatnost . Ali ko im je kriv , to su sve pokondirene tikve kojima je najvaznije da se kaze da žive u Bgd na vodi . Kad imaš toliki novac , onda je bolje kupiti kuću i miran si .

  • ....

    26. decembar 2019 | 08:29

    Jače pevačice,nema šta.Pa ti bato studiraj medicinu,farmaciju,elektrotehniku,bices sirotinja.

  • Komsija

    26. decembar 2019 | 09:57

    Sta reci kad seljancure dodju u Beograd,neznaju ni osnovnu kulturu,normalno je u svakoj zgradi postoji red i mir, i da nesme da se do kasne sati praivati buka od 22:00h mora biti totalna tisina,a ovu pevaljku Viki ja bi je vratio u njeno selo Vrtop pa nek tamo slavi kolko joj volja !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA