"Kome ja mogu da pričam bilo šta, kad je ljubav jača od svega?!" Šašić o ćerki i njenom novom dečku

- Mogu da kažem da sam kao otac srećan kada mi je dete srećno - rekao je Željko Šašić

  • 4
Željko Šašić, Sofija Šašić, Nemanja Radonjić Foto: Nikola Tomić, AP/Tanjug

Sofija Šašić (20) i fudbaler Nemanja Radonjić (23) uživaju u ljubavnoj romansi, a Sofijin otac Željko Šašić (50) ne krije da je srećan zbog svoje naslednice.

Sofija i Nemanja ranije su bili prijatelji, a već nekoliko meseci su u vezi. Ipak, iako mu je drago što mu je ćerka srećna u ljubavi, Željko ne želi mnogo da detaljiše o njenom ljubavnom životu.

- O njenom emotivnom životu ne mogu mnogo da pričam, jer je to ipak njena privatnost na koju ima pravo. Samo mogu da kažem da sam kao otac srećan kada mi je dete srećno - rekao je Šašić.

- Kada je bila mlađa, bio sam kao Nikola Kojo u filmu "Mi nismo anđeli", ali Nemanja joj nije prvi dečko, tako da nema potrebe da se sada tako ponašam. Ona je odrasla i zna šta radi - izjavio je pevač.

Željko Šašić Željko Šašić, Foto: Nikola Tomić

Iako sve ide po planu, pa bi i neki viši stepenik kad je u pitanju Sofijin ljubavni život bilo za očekivati, Željko je otkrio da još nije spreman da postane deda.

- Za to niko nikad nije spreman, ali zar uopšte treba čovek da se sprema?! Klinci se danas stvarno mnogo mladi upuštaju u brak i rađaju decu, ali kad pogledam, i ja sam Sofiju dobio kada sam imao 28 godina, što je takođe rano ako me danas pitate. Kome ja mogu da pričam bilo šta, kad je ljubav jača od svega?! Šta bih mogao da joj kažem?! Kada dođe vreme za to, a doći će, osetiće sve sama - zaključio je Šašić.

Video: Isplivao prvi snimak Sofije Šašić i Nemanje Radonjića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    28. decembar 2019 | 18:43

    Mala vec juri sponzore,a tatko prica o "ljubavi"🤣🤣🤣🤣

  • 1🤔🤔🤔🙄

    29. decembar 2019 | 09:38

    A sto se ne zaljubi u nekoga sa platom,nego fudbalera,pare pare,zrli samo pare,j... se njoj za ljubav,🤑🤑🤑

  • Ivan

    29. decembar 2019 | 13:41

    Mamina skola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA