"Plašim se jer mi je beba jako nisko": Nadeždi Biljić se slošilo zbog problema u trudnoći

Nadežda prolazi kroz novu životnu dramu

  • 3
Nadežda Biljić Foto: Nikola Tomić

Nadežda Biljić prolazi kroz novu životnu dramu zbog problema sa trudnoćom. Naime, Nadežda je u drugom stanju, a s obzirom na to da su se pojavili problemi njena majka Slavica došla je u Beograd i hitno je prevezla u Valjevo, piše Pink.rs.

Nadežda, koja je na pragu petog meseca trudnoće otkrila je da je u poslednje vreme pretrpela veliki stres i da je verovatno to uzrok trenutnih problema kroz koje prolazi.

- Idem u bolnicu! Moraću da legnem večeras, jer mi je beba jako nisko. Imala sam neki stres i moraću malo da odležim. Idem sad za Valjevo, jako mi se slošilo. Jutros mi se slošilo... Stres, napor, sve i svašta... Moraću sad i da otkažem svirke. U stomaku je, a već me zaj*bava! Kad se rodi to će da bude haos - rekla je Nadežda Biljić za Pink.rs.

Video: Nadežda Biljić pokazala trudnički stomak, Toma je gleda zaljubljeno

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolle

    27. decembar 2019 | 19:36

    Evidentno psihički nestabilna osoba-bolesnik će roditi dete. Rođenjem deteta se ne lečeno stanje još više pogorša. Opasna po sebe ili dete.

  • Ena

    27. decembar 2019 | 20:51

    Da li ce ova ludaca shvatiti da kad je u drugom stanju ne bi trebala da histerise i luduje da je to stetno za plod.Ona je odavno za psihijatriju a ne za ginekologiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA