≫ 

Ana Mihajlovski kupila stan od bivšeg američkog ambasadora!

  • 19

Ana Mihajlovski (37) kupila je stan od Lin Montgomeri, supruge bivšeg američkog ambasadora u Srbiji Vilijama Montgomerija. Reč je o luksuznoj nekretnini koja se nalazi u blizini dva fakulteta na Voždovcu.

Stan ima 120 kvadrata, pogled koji se pruža na dva velika bulevara, atraktivan je i prostran. Voditeljka je od Lin nekretninu kupila još 2008. godine, odmah nakon što se razvela od prvog supruga Gorana Stamenkovića, prvog čoveka producentske kuće "Emoušn".

Lin je stan uredila tako da je izgledao kao savršeno mesto za život, pa Ana nije imala previše posla oko renoviranja i preuređivanja. Montgomerijevi su planirali da tu borave čak i nakon što je ambasadoru istekao mandat i kada se presele na drugu lokaciju. Ipak, kada se 2004. godine povukao iz Srbije, sve manje su dolazili u Beograd, a 4 godine kasnije odlučili su da ga prodaju.

Pinkove zvezde, Ana Mihajlovski Ana Mihajlovski, Foto: Nikola Tomić

Tada se Ani ukazala prilika za dobrom nekretninom.

- Bila je oduševljena čim je stigla ispred zgrade u Ulici Jove Ilića i znala je da će kupiti novi dom. Kada je videla unutrašnjost stana, još više se oduševila, tako da je kupoprodaja odmah završena. Ne znam tačno koliko je plaćen stan, kvadrat je u tom kraju tada bio u proseku između 1.500 i 2.000 evra, pa Ana nije prošla ispod 200.000 evra, sigurno. U tom stanu je živela nekoliko godina, sve dok se nije udala za biznismena Mirka Grubina - kaže izvor.

Osoba bliska Ani kaže da je stan u njenom vlasništvu, ali da je to bio poklon od prvog supruga Gorana.

- Kada su shvatili da ne mogu da nastave zajednički život, Goran i Ana dogovorili su se da se sporazumno razvedu. On je za nju i ćerku kupio stan koji je Ana sama odabrala, a on je samo dao novac - rekao je sagovornik.

Ana Mihajlovski Foto: Nikola Tomić

Inače, Ana je od drugog muža Mirka Grubina, sa kojim ima dvoje dece, posle razvoda, 2017. godine, dobila vrednu nekretninu u Zemunu. U njoj danas živi sa troje dece.

- Kada je tražila da kupi stan, ona je želela da to bude Zemun jer se navikla na taj kraj. S druge strane, nije želela da deca menjaju vrtić i školu, pa je i to jedan od razloga što se skućila upravo u Zemunu, nekoliko ulica dalje od kuće bivšeg supruga - ispričao je izvor blizak voditeljki za Kurir.

VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hmm

    28. decembar 2019 | 10:45

    Sad ima dva stana i dve alimentacije pa moze da se zabavlja i sa vukom kosticem koji tesko da ce joj nesto skupo pokloniti

  • Bogami

    28. decembar 2019 | 10:48

    Ova znala zasto se udavala i razvodila po par puta..idemo dalje u nova osvajanja.. forza

  • 😊😊😊😊

    28. decembar 2019 | 09:47

    E to ti je uspeh , da ti svaki muž da po jedan veliki stan ! Lako se tako razvesti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA