≫ 

Marija Šerifović kupuje mami Verici poklon vredan pola miliona evra?

Marija je navodno odlučila da iznenadi Vericu skupocenom nekretninom

  • 17
Koncert Ace Lukasa u Areni, Verica i Marija Šerifović Foto: Marko Todorović

Pevačica Marija Šerifović (35) navodno je odlučila da izrazi  zahvalnost majci Verici Šerifović (56) za sve što joj je pružila u životu i pokloni joj skupoceni stan u jednom od najskupljih naselja u Beogradu.

Marija je navodno rešila da obraduje Vericu i kupi joj stan u luksuznom naselju u Beogradu na vodi koji košta oko pola miliona evra.

Pevačica, kako tvrdi izvor, već pregovara sa agentom za nekretnine, a šuška se da je reč o četvorosobnom stanu s pogledom na reku.

- Marija je svensa da se Verica svojevremeno mučila na romskim svadbama i da je svaki dinar uložila u nju i njeno obrazovanje - rekao je izvor.

Verica Marija Šerifović Marija Šerifović i njena majka Verica, Foto: Telegraf

- Zna i da se mučila s mužem Rajkom i da joj nije bilo lako, ali je pored svega uspela da je izvede na pravi put i da joj priušti najbolje škole i lepo detinjstvo. Zato Mara i kupuje luksuzni stan u kome će Verka da se baškari, a svakako će nekretnina ostati Mariji. Uostalom, to je danas najbolje uložen novac - objašnjava izvor.

- Mara je često na relaciji Amerika-Srbija, tako da joj odgovara da Verka bude u stanu, ali svakako joj je glavni cilj da je sreći i da joj priušti samo najbolje, čak je rekla: "Moja Verka zaslužuje u zlato da je kujem! Da nije bilo Verice, ja nikada ne bih danas bila ovo što sam postala" - rekao je izvor za "Scandal".

Video: Verica Šerifović: Nisam sanjala o mojim velikim koncertima, već o Marijinim uspesima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    30. decembar 2019 | 19:55

    Samo da pitam gde se beru toliki novci da i ja naberem za jednu garsonjeru.Ko nema nista on je zadovoljan i sa 15 kvadrata.Radim u Beogradu za 30 hiljada tako da ......

  • Goran

    30. decembar 2019 | 22:15

    Nigde pevaci i zabavnjaci ne zaradjuju toliko kao u Srbiji.Pune im hale. Gledam cene ulaznica ,ne mogu doci sebi.Onda se pitajmo odakle. Nisu ukrali nego su im dali ti sto idu na njihove koncerte.Da sami zaradjuju nebi tako bacali novac. Colic 6 puta uzastopno sve prepuno. Nemam nista protiv coveka ,zapitajmo se dali je to normalno.

  • Prešo

    30. decembar 2019 | 19:46

    Sin mi je ljekar u Kliničkom centru stbije.Od plate jedva sastavlja a ne da kupi stan. Napusti sve i pravac Njemačka i imat ćeš stan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA