≫ 

"Želim da se udam i da imam porodicu": Edita Aradinović progovorila o planovima za 2020. godinu

- Mislim da je 2020. moja godina - kaže Edita u prazničnom intervjuu za Telegraf JETSET

  • 8

Video: Edita Aradinović: 2019. je bila moja prekretnica, zahvalna sam Bogu i producentima

Pevačica Edita Aradinović (26) poslednjih meseci bila je u medijskoj ilegali, a sada je u novogodišnjem intervju za naš portal progovorila o svemu što je prošla tokom poslednjih meseci, ljubavnom životu, novim pesmama, planovima i željama za 2020. godinu.

Edita je sumirala utiske iz prethodne godine i istakla da bez obzira na veliki uspeh koji je doživela ipak misli da je 2020. godina njena.

-  Ipak mislim da je 2020. moja godina. Prošla, odnosno 2019. godina bila je moja prekretnica i zahvalana sam Bogu i producentima na tome - kaže Edita.

Pevačica je određeni period provela i u medijskoj tišini, a sada je otkrila koliko je to njoj teško palo, odnosno koliko je to težak period za jednog umetnika.

Edita Aradinović Pevačica Edita Aradinović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica je određeni period provela i u medijskoj tišini, a sada je otkrila koliko je to njoj teško palo, odnosno koliko je to težak period za jednog umetnika.

- Ja nisam bas neka medijska ličnost, iako se mozda dobro snalazim ispred kamera i u spotovima i intervjuima. Iskreno najbolje i najprirodnije se osećam kada se sama snimam u kolima na mom Instagramu, tako da nisam baš nesto mnogo patila od te medijske ćutnje. Tako da iskreno nisam nešto mnogo patila, više sam se odmorila - - ispričala je pevačica.

Edita je otkrila i svoj ljubavni status i otkrila da kao i svaka devojka priželjkuj da se uda i zasnuje porodicu.

- Pa ja želim da se udam i imam porodicu, tako da eto nadam se tome i idem ka tome. Kod nas pevača je to malo komplikovanije, jer se od nas očekuje da uvek budemo dobri u svom poslu, a da bi bili dobri onda morate mnogo da radite, a samim tim onda malo vremena imate za sve ostalo. Ja u ovom momentu malo vremena imam - ispričala je pevačica.

O majčinskom instiktu, novim pesmama i ostalim Editinim željama pogledajte u videu na početku teksta.

(M.Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. januar 2020 | 17:09

    Momak se zeni kad on hoce a devojka se udaje tek kad je muskarac zaprosi,tako ako ima ko da te zaprosi onda ces se udati ako mema onda ces ostati da cekas belog princa na konju

  • BATA

    2. januar 2020 | 17:57

    U porodicu djogaj? Tesko.

  • Miki rubiroza

    2. januar 2020 | 17:59

    Samo jos da nadjes ozbiljnu budalu za to.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA