≫ 

"Pevaću za svog oca": Radanović nakon porodične tragedije novogodišnji nastup posvetio pokojnom tati

Nakon iznenadne smrti oca, Sloba je održao unapred zakazan novogodišnji nastup

  • 89

Pevaču Slobodanu Radanoviću, 31. decembra 2019. godine preminuo je otac Duško Radanović, a on je unapred zakazani novogodišnji nastup odradio uprkos porodičnoj tragediji koja ga je zadesila. 

Na početku nastupa Radanović je, sa knedlom u grlu, rekao da će pevati za svog pokojnog oca, a svojom izjavom dirnuo je sve prisutne.

- Srećna Nova godina! Puno zdravlja, ljubavi, sreće, svega... Ja ću večeras pevati za svog oca - rekao je Sloba, a prisutni su ga pozdravili aplauzom podrške.

Svetlana Ceca Ražnatović, Slobodan Sloba Radanović, Tamara Đurić, Ognjen Vranješ, Majdan Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Radnović je uprkos okolnostima profesionalno odradio svoj nastup, te je atmosferu doveo do usijanja i prisutnima priredio noć za pamćenje.

Šta je Sloba rekao i kakva je atmosfera bila na njegovom novogodišnjem nastupu pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    1. januar 2020 | 14:26

    E ovaj put ne može okriviti Kristinu da mu nije dala da isprati oca kako to dolikuje. Navikao je da pljune po njoj, ali sad je profesionalan, zato mora pevati.

  • Deysi

    1. januar 2020 | 11:46

    Njegova bivsa je i pjevala i igrala kada joj je otac umro,iako joj to nije bio posao...

  • Raden

    1. januar 2020 | 15:32

    Iskreno saučešće. Neka počiva u miru.Bio je legenda. Iskren,pošten i čestit čovek. Slobo, ljudino,imaš srce kao staru federaciju. Bio si ponos svog oca. Geni su čudo. Ispoštuj zadnji savet koji ti je dao.Ne žuri. Mlad si. Život je pred tobom.Znaš ti o čemu je reč.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA