≫ 

Perje, cirkoni, glamur, seksepil... Koja dama se najbolje obukla za novogodišnji nastup?

Neke od njih su se odlučile za seksi, neke za glamurozno izdanje, a jedna od njih je imala čak dve kreacije

  • 25
Prijovic, Ceca, Karleusa Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Novogodišnja noć je za nama, a poznate dame koje su u 2020. godinu ušle radno, potrudile su se da i svojim izgledom prisutnima ulepšaju novi početak.

Od seksi haljina, do elegantnih, cirkona, perja, šešira... Svega je bilo, neke su vas pozitivno, dok su vas druge čak i neprijatno iznenadile, a sve u zavisnosti od vašeg ukusa!

Novu 2020. godinu u Beogradu sa svojom publikom dočekale su Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Lepa Brena, Maja Berović... Na vama je da odlučite koja od njih je imala najbolji novogodišnji stajling!

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša Foto: Nikola Tomić

Jelena je nastupala u minijaturnom kostimu sa cirkonima i resama, koji je istakao njenu vitku liniju, kao i duge noge. Ona se na bini pojavila sa kreacijom na glavi od cirkona i perja, koja je oduševila sve prisutne.

Ono što je mnogima promaklo jeste to da je Karleuša imala i drugu odevnu kombinaciju, seksi kombinezon u boji kože sa cirkonima, bez jedne nogavice, koji je istakao njene obline i pozadinu.

 
 
 
View this post on Instagram
What a night! NYE 2020 @hyattregencybelgradeA post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pevačica je svoj stajling upotpunila ogromnim šeširom od perja koji je njenom kompletnom izgledu dao određenu dozu glamura.

Ceca Ražnatović

Mnogi su komenatarisali da Ceca nikad bolje nije izgledala nego na dočeku 2020. godine. Pevačica je definitivno pobrala sve simpatije u dugoj haljini sa cirkonima koja je pratila njenu liniju tela.

Svetlana ceca raznatnovic Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

Ražnatovićeva je podigla kosu u visok rep, a u istoj imala je i ukras. Cecina novogodišnja kreacija otkrila je jedno rame, ali i nogu, a pevačica je ovom kombinacijom, sudeći po komentarima, napravila pun pogodak!

Aleksandra Prijović

Aleksandra se odlučila za dugu haljinu sa otvorenim leđima, koja je na grudima i oko vrata imala ukras od cirkona. Pevačica je izgledala glamurozno, dok je njenom izgledu pečat dala i frizura, niska punđa.

Aleksandra Prijović Živojinović Aleksandra Prijović, Foto: Nikola Tomić

Prijovićka je blistala na novogodišnjem nastupu, a kako i ne bi kad je u ponoć prvo poljubila svog supruga Filipa Živojinovića sa kojim ima jednogodišnjeg sina Aleksandra.

Maja Berović

Beograđane ispred Doma Narodne skupštine nešto pre ponoći zabavljala je Maja koja se u skladu sa otvorenim prostorom slojevito obukla.

Maja je na sebi imala metalik pantalone i čizme, kao i belu rolku preko koje je obukla šarenu bundu. Pevačica je kosu pokupila u visok rep.

Maja Berović Maja Berović, Foto: ATA Images

Maja je oduševila prisutne svojim stajlingom, jer je, sudeći po komentarima, uspela da se i u hladnoj noću obuče veoma zapaženo.

Lepa Brena

Beograđani su Novu godinu ispred skupštine dočekali upravo sa Brenom koja je svojim nastupom podgrejala atmosferu, ali ona, sudeći po njenoj odevnoj kombinaciji, ne voli hladno vreme.

Lepa Brena Lepa Brena, Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Kako je bila na otvorenom, pevačica se pobrinula da joj ne bude hladno pa je na binu izašla u bundi, rukavicama i kapi sa krznom. Iako nije bilo cirkona, Brena je dočarala novogodišnju atmosferu i oduševila sve svojim izgledom i energijom.

Koja pevačica se po vašem mišljenju najbolje obukla za novogodišnji nastup, pišite nam u komentarima.

Video: Zorannah nam je otkrila zašto ne veruje u novogodišnje želje i odluke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simka

    1. januar 2020 | 19:41

    Jelena Karleuša je svetska diva. TOP kao i uvek. najbolja je. Volimo te ....

  • Ivan

    1. januar 2020 | 21:25

    Ko ne zna da peva kiti se perjem . Ceci niko na crtu stati ne može. Kraljica bila i ostala.

  • Alekkk

    1. januar 2020 | 23:21

    O Karleusi moze da se prica danima, ovako i onako, ali ne moze da se ne prizna da moze da iznese bukvalno svasta. I dobro joj stoji sve, ima personaliti za neverovati. I vulgarizam je to, i banalno,ali ga ona cepa vrhunski, voleli je ne voleli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA