≫ 

Nakon što je tukao ženu i završio u bolnici, osnivač "Novih fosila" praznike ipak proveo s porodicom

- Ovo je godina u kojoj sam odneo najveću pobedu - izjavio je Rajko

  • 1
Rajko Dujmic

Printskin: Youtube/Croatia Records

Nakon što je uhapšen prošle godine zbog porodičnog nasilja Rajko Dujmić (65), osnivač grupe "Novi fosili" ,početkom jeseni, samoinicijativno otišao je na lečenje, kako bi bio u kontroliranom okruženju, ali je izašao za praznike, pa je tako Novu godinu dočekao sa suprugom Snežanom i prijateljima.

Rajko je rekao da budućnost vidi sa suprugom, te da je svestan koliko je ljubavi i truda važno da ulože obe strane.

Rajko Dujmić

Printskrin: Youtube/Croatian Music Channel

- Novu godinu dočekao sam sa suprugom Snežanom i prijateljima na Trgu. Slušao sam Fosile i Prljavce, te smo se dobro proveli-  izjavio je Rajko.

Osnivač benda "Novi fosili" kako je to ranije pričao nije želeo da izađe iz bolnice sve dok ne bude siguran u sebe da ništa neće konzumirati. Budući da se sada oseća bolje Rajko je privremeno izašao iz bolnice.

- Ovo je godina u kojoj sam odneo najveću pobedu. Pobedio sam sebe – rekao je.

Poznati hrvatski muzičar i jedan od osnivača benda "Novi fosili" Rajko Dujmić uhapšen je početkom jula prošle godine, zbog pretnji i fizičkog napada na suprugu Snežanu. Dan posle je zbog lošeg zdravstvenog stanja upućen je i u bolnicu. Nakon nemilog događaja, određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Međutim, čini se da je par nadvladao sve probleme i da su sve nesuglasice rešili mimo suda.

- Tako će i biti, ali to je proces. Ne ide preko noći. Snežana i ja nismo se ni svađali. Ne tuži me supruga nego država - izjavio je Rajko.

Video: Sanja Doležal o Rajku Dujmiću i zavisnosti

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    4. januar 2020 | 00:45

    Rajko Dujmić nije osnivač Novih fosila, on je u grupu došao tek posle 7 godina od njenog osnivanja. Ali je sasvim sigurno najznačajniji član grupe zbog hitova koje je komponovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA