"Oči su ti mrtve, ostavi drogu": Dunja Ilić odgovorila onima koji joj poručuju da je "propala"

Dunja se kao i uvek oglasila na Instagramu - prvo porukom, a zatim i slikom

  • 10
Dunja Ilić Foto: Instagram/ddunia_

Za Dunju Ilić (28) je prethodna godina bila turbulentna, budući da je pokušala da se ubije čak dva puta, otac joj je izvršio samoubistvo, ostavila je verenika i još puno toga. Mnogi je optužuju zbog svega toga, pa svoje nezadovoljstvo izražavaju u komentarima upućenim pevačici.

Dunja je očigledno imala puno negativnih komentara upućenih na njenu adresu u kojima su joj navodili da "ostavi drogu" i da je "propala", pa se javno obratila svim "hejterima". I nije samo potuka bila dovoljna, već je i nekoliko sati kasnije objavila sliku kojom je želela da dokaže da je sve u najboljem redu...

- Kontam da ću sutra oko 15 časova da izbacim fotku, čisto da budete ažurni, da mi ostavite komentar da sam propala i da je šteta, a bila sam potencijal i to. Eto, nema na čemu - napisala je Dunja.

Dunja Ilić Objava Dunje Ilić/Foto: Instagram/ddunia_

Sutradan je objavila svoju fotografiju, a u opisu je nastavila da se obraća hejterima.

- Al' ću da vam sje*em i izbacim sad, kako je propala Dunja Ilić, a mogla je žariti estradom. Oči su ti mrtve, ostavi drogu - poručila je.

Dunja Ilić Slika koju je objavila posle poruke/Foto: Instagram/ddunia_

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA