≫ 

"Voljeni moj tata...": Sloba Radanović posvetio emotivan status svom pokojnom ocu Dušanu

- Hvala ti na ljubavi i svakoj toploj reči i pogledu. Sa tobom je sve bilo lakše - napisao je pevač

  • 61
Slobodan Radanović, Dušan Duško Radanović Slobodan Radanović, Dušan Radanović Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Slobodan Sloba Radanović posvetio je još jedan status na Instagramu svom ocu Dušanu Radanoviću, koji je preminuo 31. decembra 2019. godine. Pevač je na popularnoj društvenoj mrežio objavio zajedničku sliku sa svojim tatom, a zatim je postavio emotivan komentar.

- Voljeni moj tata... Nikada neću zaboraviti kada si me izgubio na snegu jer sam ti ispao sa sanki. “Đe mi je dijete?” A ja sto metara iza valjam se u snegu i dozivam te. Nikada neći zaboraviti nijedan slatkiš koji si mi kupio, iako je u tim vremenima jedva bilo i za osnovne stvari. Nikada neću zaboraviti nijedan dinar za grad, za užinu, za ekskurziju, za sladoled, uz ono tvoje “evo mamicu ti tvoju, al ne pričaj majki...” Voleo bih da si ostao još malo, da ti se odužim za sve što si mi pružio. Koliko god da je bilo, bilo je sve što si mogao i imao! Nikad neću zaboraviti nijednu priču o Mirku i Slavku, koju si mi pričao pred spavanje. Nikada neću zaboraviti koliko ti nikada ništa nije bilo teško i koliko si bio i ostao najbolji otac kojeg sam mogao da izaberem. Hvala ti na ljubavi i svakoj toploj reči i pogledu. Sa tobom je sve bilo lakše. Volim te najviše na svetu. Tvoj sin... - napisao je Sloba.

Evo i objave Slobe Radanovića:

 
 
 
View this post on Instagram
Voljeni moj tata... Nikada neću zaboraviti kada si me izgubio na snegu jer sam ti ispao sa sanki. “Dje mi je dijete?” A ja sto metara iza valjam se u snegu i dozivam te. Nikada neći zaboraviti nijedan slatkiš koji si mi kupio, iako je u tim vremenima jedva bilo i za osnovne stvari. Nikada neću zaboraviti nijedan dinar za grad, za užinu, za ekskurziju, za sladoled, uz ono tvoje “evo mamicu ti tvoju, al ne pričaj majki...” Voleo bih da si ostao još malo, da ti se odužim za sve što si mi pružio. Koliko god da je bilo, bilo je sve što si mogao i imao! Nikad neću zaboraviti nijednu priču o Mirku i Slavku, koju si mi pričao pred spavanje. Nikada neću zaboraviti koliko ti nikada ništa nije bilo teško i koliko si bio i ostao najbolji otac kojeg sam mogao da izaberem. Hvala ti na ljubavi i svakoj toploj reči i pogledu. Sa tobom je sve bilo lakše. Volim te najviše na svetu. Tvoj sin...A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diksi

    5. januar 2020 | 00:19

    Ne umiruje se savest patetičnim instagram pismima. Pokazao si koliko ga voliš i ceniš za Novu godinu, pa sutradan na splavu, a i na sahrani kada si iza odra vodio stariju silikonsku ženu koja ti je trenutna " devojka". Izvrgao si ga ruglu. Trebao si sestru, majku, tetku...da držiš.

  • Ceca

    5. januar 2020 | 01:01

    Je li te tata hranio i kada si otisao od njega u Beograd pa do posle rijalitija koji te proslavio? Sta si ti tada radio i od cega ziveo, placao stan i sve sto ide uz to, putovao po svetu, letovao, zimovao, jesi njegova kola vozao? Ti i tvoja zahvalnost....da ti nije bio otac jer roditelj je roditelj, zahvalio bi se ti i njemu kako jedino znas beskicmenjaku.

  • Veljko

    5. januar 2020 | 00:41

    Jadan čovek... Nadam se da je otišao zadovoljan jer zna s kim te ostavio. Sa iskusnom starijom ženom koja će te voditi kroz život, i srećan što ona ima decu, tako da si već porodičan čovek, samo pamet u glavu, budi poslušan i sve će biti OK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA