≫ 

Voditeljka kupuje kamper kako bi bebu vodila sa sobom na snimanja: "Nemamo drugu mogućnost"

- Neće biti u vrtiću, ali će zato veliki deo najranijeg detinjstva provesti u prirodi - kaže Tamara

  • 6
Tamara Grujić Printskrin: Youtube/S Tamarom u akciji

Tamara Grujić (43) ništa više od 2019. godine nije mogla da poželi, jer joj je najveća želja ostvarena. Naime, voditeljka je u septembru postala majka devojčice, a sada iskreno priča o tome koju odluku su njen suprug i ona doneli po pitanju bebe.

Kako Tamara kaže, u potrazi su za kamperom jer žele bebu svuda da vode sa sobom, uključjući i na posao, zbog čega mala Lenka neće ići u vrtić. Ipak, kako voditeljka kaže, smatra da će ovako imati mnogo srećnije detinjstvo.

Na pitanje kako su došli na tu ideju, Tamara je iskreno rekla da nisu imali drugu opciju.

Tamara Grujić i Vuk Đoković Vuk Đoković i Tamara Grujić, Foto: Instagram/Vuk Djokovic

Tako što nemamo drugu mogućnost. Mi odlazimo na šest dana nedeljno od kuće, nema smisla da toliko budemo odvojeni od deteta. A ne radimo u rudniku ili u svemiru, pa da je zaista apsurdno da dete vodimo sa sobom. S obzirom na to da suprug i ja radimo zajedno na terenu, uvek će se naći neko da bude sa njom. Neće putovati u kolima, već u kamperu i imaće u tom smislu dovoljan komfor - kaže voditeljka emisije "S Tamarom u akciji".

- Moram da vam priznam da joj se naši majstori posebno raduju. Svi imaju decu i mnogo su iskusniji roditelji od nas. Sigurna sam da će Lenka imati mnogo živopisno detinjstvo. Neće biti u vrtiću, ali će zato veliki deo najranijeg detinjstva provesti u prirodi. I iskreno, mislim da će vrlo rano naučiti veoma važnu stvar - da je velika radost u davanju. Da druge ljude, ukoliko je u mogućnosti, učini srećnim - kaže Tamara za Blic.

VIDEO: Posvađaju se, konflikta uvek ima: Šta se sve dešava na snimanjima kod Lee Kiš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    6. januar 2020 | 09:55

    Bože koliko ljudi se radovalo Lenkinom rodjenju! Tamara divan si čovek. Prelepo detinjstvo ste joj organizovali.

  • Milos

    6. januar 2020 | 11:24

    Bravo! Deca treba da budu s roditeljima!!! Otkad majke nisu s decom, drustvo nam krenulo da propada!

  • ❤️❤️❤️💐💐🍼🌺

    7. januar 2020 | 18:46

    Pametno , Tamara , spojila si lepo i korisno , bravo . A ovi sto pisu gluposti , neka idu da spavaju . Dete ce uzivati u prelepoj prirodi , a ujedno ce biti I sa mamom I tatom . I kome to moze da smeta??? Tamarice volimo Te i boli Te uvo za ove zlurade komentare .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA