≫ 

Zorannah se jakom porukom oglasila nakon što su je napali zbog izjave o odnosu sa muškarcima

- Život odavno nema pravi i pogrešan način, svako živi kako želi i ume - deo je blogerkine poruke

  • 11
Zorana Jovanović Zorannah Foto: Instgaram/zorannah

Zorana Jovanović Zorannah (29) ponovo je svojom izjavom brojne ljude zatekla, a reč je o tome kako se ponaša kada je u vezi i šta je sve spremna da učini zbog muškarca.

Ona je istakla da se njen stil menja u odnosu na to kako se oblači momak sa kojim izlazi, što je na društvenim mrežama pokrenulo lavinu komentara.

- Moj stil se menja iz godine u godinu i u zavisnosti od toga sa kakvim se dečkom zabavljam i kako se on oblači. Što kaže moja drugarica: "Ti devojko ne znaš ni koju hranu voliš da jedeš, ti jedeš ono što tvoj momak voli da jede". Tako da sam sa te strane totalno promenljiva kategorija - izjavila je blogerka za Imperia TV.

Zorana Jovanović Zorannah Zorana Jovanović Zorannah, Foto: Instgaram/zorannah

Nakon salve negativnih komentara, Zorannah se oglasila.

- Ako biste mogli da sjašete sa mene, mojih životnih stavova, ponašanja i odnosa prema muškom rodu bila bih vam zahvalna. Svako živi svoj život onako kako smatra da treba, vas niko ne tera da radite isto što i ja, ali ja kao i vi imam pravo na svoje mišljenje i ponašanje. Ono možda nije savršeno ali je moje. A život odavno nema pravi i pogrešan način, svako živi kako želi i ume. Hvala i srećna vam 2020. godina, nadam se da ćete biti srećniji, voljeniji i gledati više u svoje dvorište nego u moje - poručila je Zorannah putem Instagram priče.

VIDEO: Zorannah nam je otkrila zašto ne veruje u novogodišnje želje i odluke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицко

    6. januar 2020 | 10:43

    Ако дотична дама очекује само хвалоспеве на свој рачун без иједне критике, онда би било добро за њу да сјаши са друштвених мрежа и да од психијатра потражи помоћ. Није срамота ићи у здравствену установу по помоћ ... срамота је живети у убеђењу да си као морнар Попај у свему нај, нај ...

  • Uros

    6. januar 2020 | 10:37

    Ova devojka je neograniceni izvor gluposti...

  • Wwt

    6. januar 2020 | 10:09

    Nebitna si ....SREĆAN BADNJI DAN SVIMA DA ŽIVIMO U MIRU ZDRAVLJU I SREĆI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA