"Svi smo samo ljudi. Budimo ono što jesmo": Poruka Nikole Rokvića kojom je čestitao Božić

- Teška su vremena za bilo koju vrednost - poručio je između ostalog pevač

  • 0
Rokvici Marinko Marko i Nikola Nikola Rokvić/Foto: A. Nalbantjan

Nikola Rokvić je na Instagramu čestitao svojim fanovima i pratiocima Badnji dan i Badnje veče, kao i Božić, jedan od najvećih hrišćanskih praznika.

- Draga braćo i sestre, želim vam mir i radost, kao i najveću ljubav pred dolazak Bogomladenca i spasitelja našega Gospoda Isusa Hrista - napisao je Nikola u svojoj poruci na društvenoj mreži.

- Teška su vremena za bilo koju vrednost. Preteško je očuvati stvari koje imaju istinu u sebi, jer nam je bliža i lakše dostupna bezvredna, a zavodljiva laž! Tako je u svakom segmentu ljudskog delovanja i bavljenja - nastavio je.

- Svi smo svesni preteške situacije u kojoj se nalaze pravoslavni, ne samo Srbi, već i svi drugi narodi pravoslavne veroispovesti u Crnoj Gori, Kosovu i Metohiji... Molim se za sav taj narod, za sve druge narode koji pate, za slobodu, mir, razum i čovečnost... Jer na početku i na kraju, svi smo samo ljudi! Budimo ono što jesmo! - poručio je na kraju pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA