≫ 

Zorica Brunclik zabranila mobilne telefone u kući na Badnje veče i Božić, slika govori više od reči!

- Mamina pravila - napisala je pevačica uz sliku sa mobilnim telefonima

  • 6
Zorica Brunclik, Miroljub Arandjelović Kemiš Foto: Nikola Tomić
Zorica Brunclik, Miroljub Arandjelović Kemiš Zorica Brunclik i Kemiš/Foto: Nikola Tomić

Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, kao i svi vernici, dočekuju i proslavljaju Božić u svom domu, ali ove godine u nešto mirnijoj atmosferi.

Folk zvezda je otkrila da joj ovaj Božić neće biti toliko ispunjen kao svih prethodnih godina, a razlog je taj što su se sva deca odselila iz kuće i imaju svoje porodice, te će tako ona i Kemiš ove godine biti sami.

Zorica je na Instagramu objavila sliku kojom je oduševila sve one koji je prate na društvenim mrežama, a radi se o tome da je na ulazu u kuću svima - bez ikakve protekcije - "zabranila" korišćenje mobilnih telefona i drugih uređaja, te ih odložila sve na kuhinjski šank. A na koji način, vidi se na slici.

- Mamina pravila... Želim svima sretno Badnje veče i da ovu godinu provedete što više sa svojim bližnjima, a što manje na telefonima! Voli vas vaša Zoka - napisala je pevačica, a mnogi su poželeli da slede njen primer.

Zorica Brunclik Mobilni telefoni u kuhinji, u domu Zorice i Kemiša/Foto: Instagram/zoricabrunclik_official

- Ovo je prvi Božić da tata (Kemiš) i ja ostajemo sami, jer su sva naša deca svila svoje domove i izrodila svoju decu. Malo je čudno, priznajem, ali ima i to draž, jer nas dvoje ostajemo sami, usmereni jedno na drugo. On na svoju ženicu, a ja na muža, koji mi je i roditelj i prijatelj i saradnik i ljubavnik. Znate kako, naše ćerke i sin imaju i roditelje svojih partnera, tako da je prirodno da se organizuju tako da i njima posvete neke momente tokom velikih praznika koji se slave više dana. Ipak, drugog ili trećeg prazničnog dana svi dolaze kod nas da ručamo zajedno i podelimo poklone, kojima se svi radujemo - ispričala je Zorica Brunclik i otkrila da je božićnu česnicu oduvek mesila sama.

- Da, ja sam uvek sa ljubavlju spremala našu česnicu, koju lomimo na ranom ručku ili kasnom doručku. Bogata i praznična trpeza spaja porodicu i to je istinska draž, a pre toga je, naravno post, i imamo uobičajeni meni za Badnji dan. Postim i dušom i telom, otkad ne pušim, a tome ima i više od 20 godina - izjavila je pevačica za Srpski telegraf.

Video: Slika koja je obišla svet: Ovako su Srbi ispred Hrama slavili Badnji dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    7. januar 2020 | 05:30

    U pravu je zena ... mnogo su se ljudi udaljili jedni od drugih....

  • Mica

    7. januar 2020 | 08:02

    Svaka cast Zoko,Sve najbolje tebi i tvojoj porodici!

  • Sajla

    7. januar 2020 | 01:11

    A Zomo, prava domaćica. Vidi se to i po Miroljubu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA