Ona je jedna i jedina: Evo sa kim je Marko Miljković proveo Božić i gde

Fotografijom uz koju je čestitao Božić, pokazao je u čijem društvu je proveo praznik

  • 31
Prvi nastup Lune Djogani u Beogradu u nocnom klubu Freestyler

Foto: ATA Images

Marko Miljković trenutno se nalazi na Kopaoniku, što govore njegove objave na društvenim mrežama, a najradosniji hrišćanski praznik Božić proveo je sa porodicom, u rodnom Brusu.

Bivši učesnik Zadruge objavio je na Instagramu sliku kojom je čestitao Božić svima koji ga prate, a na kojoj su on i njegova majka Nedeljka Miljković.

- Jedna je majka. Srećan Božić - napisao je Marko, bivši dečko Lune Đogani.

Marko Miljković sa majkom

Foto: Instagram/marko.miljkovic

Luna je ovaj veliki hrišćanski praznik provela sa Savom Perovićem i njegovom majkom Blondi, a mnoge je iznenadilo to što nije bila sa svojom porodicom.

Video: Ceca Ražnatović na ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    8. januar 2020 | 08:52

    Mama Neda. Istinska dama. Divna majka, puna ljubavi i topline koja se svome detetu ne meša u izbore, koja je uvek tu samo da svom sinu pruži podršku za njegove odluke u koje se ne meša, ne komentariše, ne daje nebulozne izjave, svaka joj je reč na mestu, ne sastavlja, ne rastavlja, ne upravlja, ne konkuriše i ne takmiči se sa svojim detetom, ne koristi svoje dete za ličnu promociju. Tu je da razume, da uteši i rečima miluje. Žena sa držanjem, stilom i dostojanstvom vredno svakog poštovanja. Majka Neda. Da živi svome Marku još 100 godina. Samo dete kojeg je ovakva majka podizala, odnegovala i odgojila može biti satkano od ljubavi i puno ljubavi. Nikada nismo videli da Marka pokreće bes, zavist ili ljobomora i slične mizerne karakterne osobine. On je taj kojeg pokreće isključivo ljubav. Jer je ljubav osećaj koji on najbolje poznaje. Sve se od majke dobija.

  • Vanja

    8. januar 2020 | 08:36

    Predivna Markova majka Neda. Žena koja na svoja topla nedra privije svakog. Baš svakog. I onoga ko nije ni mrvicu njene topline zaslužio. Kao npr. Lunu Đogani. Luna Đogani je prošle godine na Badnji dan (!?) tukla Marka papučom po glavi, izazivala, svađala se s njim, psovala mu porodicu i psovala ovu divnu ženu, majku njegovu. Na Badnji dan!!!!! To je ono od vaspitanja što je iz svoje kuće ponela. Dakle-ništa. A ova žena joj je u finalu prišla, čestitala pobedu, zagrlila je i poljubila. U isto vreme, druga majka Anabela njena je publici pokazivala srednji prst, psovala kao kočijaš i naravno da Marku i ovoj ženi nije ni prišla da čestita, da se pozdravi...bilo šta. Realno, dubok naklon pred Markom i njegovom majkom treba da načini. Razlika je klasi.

  • Dragče

    8. januar 2020 | 08:54

    Ljudi su onakvi kakvim su ih napravile njihove majke. Zato je Marko toliko divan dečko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA