≫ 

Anđeo za anđela? Milica Todorović se pohvalila romantičnim poklonom, a uz to je stavila i srce

Pevačica se pohvalila na Instagramu, a mnogi nagađaju da je poklon dobila od Petra Strugara

  • 5

Dok ovih dana svi bruje o navodnoj vezi Milice Todorović i Petra Strugara, pevačica se na Instagramu pohvalila poklonom, ali nije otkrila od koga je dobila.

Pevačica je na Instagramu objavila sliku sa buketom cveća na vrhu kojeg stoji anđeo, a buket je umotan u papir sa notama.

Milica je napisala kratko samo: "Poklončić" i stavila emotikon crvenog srca, ali nije otkrila od koga je dobila ovo lepo cveće. Ipak, mnogi pretpostavljaju da je na njenu adresu stiglo upravo od Petra Strugara, sa kojim je Božić provela u Budvi.

Milica Todorović Poklon koji je Milica dobila/Printskrin: Instagram/milicatodorovicofficial

Video: Naučio me je neke cake: Milica Todorović otkrila intimne detalje veze sa Milošem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • im

    9. januar 2020 | 21:07

    Prelepi andjeo je Milica, Petar se usrecio i trudi se da je sto pre ozeni. Srecno divni ljudi!

  • cica

    9. januar 2020 | 21:38

    Bice svadbe prelepa Mico! Petar je genije, intelektualac a ti umetnica! Mozete zajedno da glumite u nekom filmu neku ljubavnu scenu.

  • Za @Dunja

    10. januar 2020 | 19:17

    Izvini, ali kakve veze ima ta priča sa komentarom da su ona i Petar divan par?! Ona je sada sa Petrom, čovekom koji je razveden bio i pre nego je nju upoznao, i da, po meni su presladak par. A što se bivšeg tiče, pa nije ga Milica puškom terala da ostavlja ženu. Ne podržavam taj postupak ali mi je glupo što se sva krivica u tim slučajevima prebacuje na tu drugu ženu ili ti ga ljubavnicu, a dotične muškarce niko ne osudjuje već ih se prikazuje kao neke jadnike ili stvari koje neka druga može da "otme" ili "ukrade".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA