Na Kopaoniku proslavili tri godine ljubavi: Veljko je ovu emotivnu pesmu otpevao trudnoj Bogdani

Na slavlju bila je Anastasija sa dečkom Đorđem Kuljićem, kao i Bogdanina sestra Bojana

  • 4
Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović (23) trenutno uživa na Kopaniku sa trudnom suprugom Bogdanom Ražnatović (24), gde su proslavili tri godine ljubavi.

Veljku i Bogdani poseta planine nakon novogodišnjih praznika postala je tradicija, a upravo na Kopaoniku, pre tri godine, njih je upoznala Anastasija Ražnatović.

- Veljko i Bogdana tradicionalno posle Nove godine idu na Kopaonik, gde su se upoznali i smuvali pre tri godine. Oni su tamo već deset dana, a društvo im prave Anastasija i njen dečko Đorđe Kuljić - priča izvor blizak njihovom društvu.

- Na Kopu im se pridružio i Mirko Šijan sa devojkom Oljom, Bogdanina sestra Bojana i nas nekoliko prijatelja. Danju mi muškarci uglavnom skijamo, dok su devojke najčešće na bazenu, ali se uveče svi okupljamo u kafani -  priča izvor.

Ceca Ražnatović, Anastasija, Veljko i Bogdana, Aco Pejović koncert Veljko i Bogdana Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

Tri godine ljubavi Ražnatovići su odlučili da proslave u jednoj kafani, okupili su celo društvo i uživali celu noć, a mikrofona se latio čak i Veljko.

- Veljko i Bogdana su nas pozvali da baš u kafani proslavimo njihovu godišnjicu. Okupilo se celo društvo, lumpovali smo do jutra! Pevala nam je Ana Kokić, koja je rešila da iznenadi Anastasiju, pa je zapevala i njen hit "Rane". U toku noći mikrofona se latio i Veljko, otputovao pesmu "Romanija". Halida Bešlića i sve vreme je grlio i ljubio trudnu Bogdanu. Nagovarali smo i Mirka da zapeva, da se uverimo da li je nasledio glas mame Goce Božinovske, ali on to nikako nije hteo - ispričao je izvor za Informer.

Video: Veljko snimio prve otkucaje srca Željka Ražnatovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    11. januar 2020 | 13:34

    Neka su svi oni živi, zdravi i srećni kao i svi drugi ljudi! Nemam apsolutno ništa protiv ljubavi, mladosti, druženja, provoda.... Ali mislim da zaista nema potrebe da budu ovako često u rubrici Jetset!

  • Macva 1

    11. januar 2020 | 14:52

    Bas briga

  • Mrsomud

    11. januar 2020 | 16:55

    ...Znači i on propevao. Baš uspešna deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA