≫ 

Nataša Bekvalac dobila starateljstvo nad ćerkom, a evo koliku alimentaciju plaća Luka Lazukić

- Sud je krajem godine doneo odluku da je samo Nataša staratelj, a da Luka ima pravo da viđa Katju svakog drugog vikenda - rekao je izvor

  • 28

Pevačica Nataša Bekvalac dobila je starateljstvo nad ćerkom Katjom, nakon što se prošle godine razvela se od supruga Luke Lazukića.

Od kada ga je Nataša prijavila za porodično nasilje, Luka je Katju viđao pod određenim uslovima u Centru za socijalni rad. Nakon Natašnog i Lukinog razvoda, njih dvoje su se borili za starateljstvo nad ćerkicom.

- Sud je krajem godine doneo odluku da je samo Nataša staratelj, a da Luka ima pravo da viđa Katju svakog drugog vikenda - rekao je izvor za Srpski telegraf.

- Sud je odredio da on mora da joj isplaćuje mesečno 13.000 dinara - zaključio je izvor.

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Bekvalčeva će sav novac koji će Luka uplaćivati stavljati na štednu knjižicu. Luka će, kao i do sada, Katju viđati u strogo kontrolisanim uslovima, dok se ne okonča proces za porodično nasilje koji je u toku, a tek nakon toga on će moći da viđa ćerku pod drugačijim okolnostima.

Podsećamo, Nataša je nakon razvoda prodala stan u Beogradu, posle čega je pazarila stan u rodnom Novom Sadu, u koji se nedavno preselila.

Video: Nataši Bekvalac u Telegraf Jetset Asocijacijama smo zadali pojam da, njen odgovor nas je nasmejao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • George

    11. januar 2020 | 19:15

    pravosudje u Srbiji je ravno nuli,neki bednik da odlucuje kad ce ko vidjati svoje dete...katastrofa

  • Messi

    11. januar 2020 | 14:22

    Sud odredio da vidja svoje rodjeno dete svakog drugog vikenda eeeeeeeeej. Pa bre svoje dete ima da vidja kad god hoce a ne kad mu neko drugi odredi. Uzas

  • Febo

    11. januar 2020 | 14:24

    10 Muževa da nijedan nevalja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA