≫ 

Ana Mihajlovski po povratku iz Amerike odmah otišla da podrži Vuka Kostića

Mihajlovski je skoro 4 sata uživala gledajući svoju jaču polovinu, za koju je rekla da je najbolja osoba koju je upoznala

  • 3
ana mihajlovski i vuk kostić Foto: A. Nalbantjan, Instagram/an_amihajlovski

Ana Mihajlovski (37) vratila se iz Njujorka, u kojem je boravila sa bivšim suprugom Goranom Stamenkovićem, i odmah je otišla da podrži partnera Vuka Kostića (40).

Naime, voditeljka je uživala u Narodnom pozorištu, u predstavi Siniše Kovačevića "Velika Drama", u kojoj glavnu mušku ulogu Milorada Vučića igra Vuk.

Mihajlovski je skoro 4 sata uživala gledajući svoju jaču polovinu, za koju je rekla da je najbolja osoba koju je upoznala.

Ma, ko bi njega mogao da ostavi?? Pa on je najcool čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, 'ajmo sad da se zaustavimo, pliz... Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to... P.S. Volim te - napisala je Ana krajem decembra, nakon navoda pojedinih medija da ga je ostavila.

Ana Mihajlovski, Pinkove Zvezdice Ana Mihajlovski, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Ana sa bivšim suprugom Goranom Stamenkovićem ima ćerku Ivu (12), a sa drugim suprugom ima dvoje dece - ćerku Zoju i sina Petra.

VIDEO: Položio je život za ovu našu zemlju: Vuk Kostić progovorio o porodičnoj tragediji

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    12. januar 2020 | 09:43

    Ana je izgleda zaljubljive prirode,ovim tempom ima da rodi još minimum troje dece.Svaka čast na hrabrosti a i ljubav je rešenje da se mi Srbi brojno povećamo.

  • Lepo

    12. januar 2020 | 13:35

    Se obezbedila Anci sad moze da bira ...

  • Zoja

    12. januar 2020 | 15:01

    Da li ona misli da je Vuk Kostić veverica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA