≫ 

Sloba sa Jelenom na Kosovu dočekao Srpsku novu godinu: Vijorila se trobojka, orio se "Vidovdan"

Pevač je sa svojom lepšom polovinom dočekao praoslavnu novu godinu

  • 46

Pevač Sloba Radanović sinoć je na trgu u Gračanici na Kosovu pevao za doček Srpske nove godine, a sa pevačem je bila njegova devojka Jelena Đuričanin.

Sloba se potrudio da atmosferu dovede do usijanja, dok ga je njegova lepša polovina sve vreme bodirila pored bine.

Viorile srpske zastave, a kada je pevač zapevao pesmu "Vidovdan" publika je pala u trans, a on je dobio je najjače ovacije.

Kako je izgledao doček Srpske nove godine sa Slobom na Kosovu pogledajte u videu na početku teksta.

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazovnakvadrat

    14. januar 2020 | 15:19

    Ovaj decko je sve pogazio sto je rekao.Isticao da mu je porodica svetinja i najvaznija u zivotu,umesto da bude uz bolesnu majku na dan kada je izgubio oca,on je otisao da peva za novac.Jos istice da nije materijalista i da mu novac nije vazan.Setkao se po Moskvi,oznacavao hotel sa 5 zvezdica dok su mu majka i otac bolovali kuci.Proziva ljude koji patetisu na drustvenim mrezama on danima ne prestaje sa slikama i romanima na instagramu.Proziva oni koji isticu ime brenda uz pricu da on nije takav a on se ne izvlaci iz majici na kojima je odstampano velikim slovima ime brenda.Pricao da zeli prirodnu,normalnu,finu devojku iz patrijahalne porodice sada u vezi sa devojkom na kojoj su prirodni jedino prsti na nogama i iz koje izbija jeftinoca.

  • Veki

    14. januar 2020 | 19:49

    Iskreno,zgrozila sam se,bas zato sto sam izgubila oca sa 16 godina,I nisam mogla ni sa kim da pricam!Tugovala sam I nisam dozvoljavala da neko kaze ,da mi je tata umro..sad imam 22godine,I kad vidim ovu sliku,gde peva..udata -razvedena zena ,ga ceka u svetloj haljini..najezim se,..I besna sam,jako razocarana!

  • Zoran

    14. januar 2020 | 13:34

    Bravo za Majin komentar... covek bez emocije, ko da mu je umro..komsija, pa ajd....a ne OTAC....TUZNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA