Potezali pištolje, noževe i flaše! Ovo su pevači koji su preživeli napade tokom nastupa

Kao javne ličnosti konstantno su na meti fanatika

  • 2
Jelena Karleuša, Maja Berović, Dara Bubamara, Mile Kitić Aco Pejović, napadi na pevače Foto: ATA Images/Marko Jovanović/Nikola Tomić

 Posao estradnih zvezda uopšte nije lak, iako se uz njihov posao vezuje veselje, zabava i dobar provod neki od pevača proživeli su pravu dramu i za dlaku spasili su živu glavu.

Na neke estradne umetnike pojedinci su fizički nasrtali, dok su na druge pevače potezali flašu, nož, pa čak i pištolj.

Mile Kitić (68) fizički je napadnut u jednom ugostiteljskom objektu, na svom nastupu!

Mile je poslenji pevač  u nizu koji je doživeo pravu neprijatnost na jednom od poslednjih nastupa u jednoj poznatih diskoteci u dijaspori.

Folkeru je prišao napadač, povukao ga je, srušio ga, a potom pao preko njega, nakon čega je brzinom munje intervenisalo obezbeđenje,  ali je Mile zadobio povrede.

Pevam već 48 godina, nikad u životu neprijatnost ni najmanju nisam imao, sve do sada... Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je neko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim... Nema gde nisam pevao, i za vreme rata, a ovako nešto nikad nisam doživeo - rekao je Mile.

Mile Kitić Pevač Mile Kitić napadnut sa nastupa, Foto: Nikola Tomić

Jelena Karleuša (41) napadnuta je pištoljem na nastupu u Crnoj Gori!

Pevačicu Jelenu Karleušu vatrenim oružjem napao je suvlasnik diskoteke u kojoj je nastupala.

Naime, pop diva je na bini izvodila svoje najveće hitove kada joj je traženo da sa iste siđe, a nakon što je odbila, suvlasnik diskoteke je ustao i krenuo oružjem na nju, ali je sukob izbegnut brzom intervencijom Jeleninog obezbeđenja.

- Ne bih o detaljima. Jeleni je bila ugrožena bezbednost, njeno privatno obezbeđenje je procenilo da je najbolje da se nastup prekine, a Jelena odvede na sigurno - izjavio je tada Jelenin portparol Zoran Birtašević.

Jelena Karleuša, Zvezde Granda Pop diva Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

Aco Pejović (47) zamalo je pretučen u jednom budvanskom restoranu!

Pejović  je neprijatnost doživeo 2016. godine, kada je nakon jednog od nastupa koji je održao na Crnogorskom primorju sa društvom posetio jedan restoran. Naime, u istom restoranu jedan od gostiju nakon kraće rasprave nasrnuo je na Pejovića, a incident većih razmera sprečio je vlasnik restorana koji je razdvojio.

Društvo za stolom jedva je uspelo da obuzda razjarenog Bulatovića, koji se zaletao i na Pejovićevog prijatelja i na još jednog muškarca - rekao je tada sagovornik.

Amig show, Amidži šou Pevač Aco Pejović, Foto: A. Nalbantjan

Maja Berović (32) napadnuta nožem na nastupu, bolesni fan pretio da će ubiti nju i sebe!

Pevačica je doživela pravu dramu u bekstejdžu jednog kluba u Beču, a  incident se dogodio u februaru 2019. godine.

Da situacija nije bila nimalo naivna, govori to što joj je muškarac pretio kako će ubiti prvo nju, pa njenog supruga, a zatim presuditi i sebi. Sve se desilo posle nastupa, a završilo se, srećom, bez posledica.

- Taj čovek se predstavlja kao njen vatreni fan, što je i bio, dolazio je na svaki nastup gde god da peva, pisao joj, slao poklone, čak mu je Maja ponekad ostavljala karte. Da nešto nije u redu, postalo im je jasno kada je počeo da joj šalje slike njene zgrade na Dedinju, pa onda kuće u Austriji u Gracu. Bilo je očito da je uhodi. Maju je to uplašilo, a kada je krenuo da je zasipa porukama kako moraju da se druže, inače će on ubiti nju i sebe, Maja se zabrinula i rekla mužu da mu ne dozvole da joj priđe na nastupu - ispričao je izvor nakon nemilog incidenta.

Maya, Maja Berovic Pevačica Maja Berović, Foto: Privatna arhiva

Buba Koreli (30) nakon nastupa pogođen flašom!

Napad na poznatog repera Bubu Korelija dogodio se 2016. godine u jednom poznatom klubu u Doboju.

Policija je tada uhapsila tri lica koja su upala u klub gde je nastupao poznati dvojac Jala Brat i Buba Koreli. Nakon nekog vremena jedan od njih je staklenom flašom u glavu udario Hodžića i naneo mu teške povrede.

Aca Lukas, Jala brat, Buba Koreli Poznati reper Buba Koreli, Foto: Nikola Tomić

Dara Bubamara (43) napravila haos na krštenju!

Pevačica Dara Bubamara doživela je neprijatnost na jednom privatnom slavlju 2017. godine. Naime, ona i par njenih kolega pevalo je na jednom krštenju u Austriji, gde je Bubamara napravila haos u punoj sali gostiju!

Do "frke" je došlo između pevačice i voditelja celokupnog slavlja, kada je on navodno hteo da pomeri Daru iz jednog dela sale u drugi.

- Beži od mene, bre! Ja ne pevam za tebe nego za ove ljude ovde. Mrš! Mrš! Nauči da se ponašaš, bre! - urlala je Dara u mikrofon.

Daru je ovo toliko izbacilo iz takta da se u jednom trenutku uhvatila za flašu, ali su je prisutni sprečili u nameri da napravi veći incident.

Dara Bubamara Pevačica Dara Bubamara, Foto: Marko Jovanović

Vuk Mob (29) umalo pretučen nakon nastupa u Cirihu!

Pevač Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob imao je problema sa ljubomornim dečkom jedne njegove obožavateljke. On je 2017. godine umalo pretučen ispred diskoteke u kojoj je nastupa, a dalji incident sprečilo je obezbeđenje.

- Celo veče proteklo je u najboljem redu, diskoteka je bila puna i atmosfera baš dobra. Kad je Vuk završio sa nastupom, ispred lokala se pojavio lik koji se predstavio kao dečko neke devojke koja je na nastup došla sa drugaricom i bio je jako neprijatan, vikao je i krenuo da nasrće na Vuka, ali ga je obezbeđenje diskoteke smirilo - ispričao  je izvor blizak reperu.

Vuk Mob Pevač Vukadin Gojković doživeo neprijatnost nakon nastupa, Foto: Nikola Tomić

Iako se čini da je lako, po iskustvu pomenutih muzičara, nije lako biti pevač!

(Nemanja Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA