≫ 

Pomirile se sestre Kovač? Kristina se javno obratila Aleksandri: "Ona koja u meni tinja i živi..."

Aleksandra i Kristina ne razgovaraju još od 2014. godine, a sada su se, kako izgleda, pomirile

  • 6

Aleksandra Kovač (47) i Kristina Kovač (44) ne komuniciraju još od 2014. godine, a kako se sada čini, sestre Kovač izgladile su svoj odnos i pomirile se.

Aleksandra i Kristina su u sukobu nekoliko godina, a javnost je za njihovu svađu saznala, kada je Kristina na društvenoj mreži Fejsbuk napisala da se odriče svoje sestre i ostatka porodice.

Kristina je, kako se čini, kao i kada se posvađala sa sestrom, načinila prvi korak, te je na društvenoj mreži Instagram javno pohvalila novu pesmu i spot svoje sestre Aleksandre.

Kristina Kovač Kristina Kovač pevačica, Foto: Facebook

- Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo, baš mi se sviđa. I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete. Izrašće u predivnu ženu - napisala je Kristina u svojoj objavi.

Nismo se čule, ali bih jako volela. Ona je moja sestra i volim je najviše na svetu - rekla je Aleksandra 2015. godine za Telegraf.rs na pitanje da li bi volela da se pomiri sa sestrom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😊

    15. januar 2020 | 20:03

    Tužno da ne razgovaraju,kako mogu toliko vremena da ne pričaju,kad imaš sestru imaš prijatelja za ceo život,to je ljubav ogromna i neraskidiva.

  • Gags

    15. januar 2020 | 20:01

    Trebao vas je Kornelije šibati motkom , ne bi se blamirale od razmaženosti i svake godine nova epizoda , mir ili rat 🤣

  • Kom

    15. januar 2020 | 19:18

    Što ni reko Rambo Amadeus... Alexis i Kristl Kovač, različitosti koje bole istog Baticu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA