≫ 

"Ko si ti da mi tražiš ličnu kartu?": Mirjana Karanović na aerodromu napravila neprijatnu scenu

Mirjana je napala stjuardesu, koja joj je tražila dokumenta

  • 55
Mirjana Karanović Foto: ATA Images

Glumica Mirjana Karanović (62) bila je akter neprijatne scene na beogrdskom aerodromu, kada je burno odreagovala jer su joj, pre pasoške kontrole, zaposleni na aerodromu tražili dokumenta i bording kartu na pregled.

Glumica se raspravljala sa stjuardesom, ne želeći da joj pokaže ličnu kartu, pa je na kraju zaobišla sve ljude i preko reda prošla kontrolu. Ovaj incident se desio se nekoliko nedelja pre leta za Crnu Goru, gde je glumica putovala.

Tog dana bila je gužva na aerodromu "Nikola Tesla", a praksa je da u takvim situacijama stjuardese pregledaju karte i lična dokumenta putnika kako bi se smanjila gužva na pasoškoj kontroli. To se nije svidelo proslavljenoj glumici koja je, prema rečima izvora, napravila neprijatnu scenu.

- Ko si ti da mi tražiš ličnu kartu? Ko te ovlastio za to? Ovo samo u Srbiji ima! - vikala je Mirjana na aerodromu, dok su je prisutni posmatrali sa čuđenjem.

Jugoslovensko dramsko pozoriste Mirjana Karanović, Foto: ATA Images

- Nisam razumela zašto mi neko na nekoliko metara od granične policijske pasoške kontrole, pored karte za ulazak u avion, koja je dokaz da sam putnik, traži i pasoš ili ličnu kartu. To nisam doživela ni na jednom aerodromu na svetu. Razumem da mi pri ulasku u avion zajedno s kartom traže lični dokument. Ne razumem da to neko traži pre ulaska u red za prelazak granice. To bi bilo slično kao da vam na auto-putu, na naplatnoj rampi pre granice, traže lična dokumenta - rekla je Mirjana za Kurir.

Inače, glumica je nekokoliko dana pre incidenta sa stjuardesom imala neprijatnu situaciju na istom mestu. Ona je tada zaboravila da ponese pasoš, pa joj je propao let za Beč.

- Kad je došla do pasoške kontrole, počela je da pretura po tašni, ali nigde nije mogla da pronađe putnu ispravu. Onda je shvatila da je uopšte nije ni ponela. Bila je veoma besna i iznervirana, ali nije nikoga krivila jer je krivica bila isključivo njena - rekao je izvor za Kurir.

Video: Evo kako je Vidić prokomentarisao Miru Karanović:

Video: Potpuni haos na aerodromu! Transportno vozilo se otelo kontroli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branimir

    16. januar 2020 | 10:47

    Prostakuša !!! Umesto da, kao javna ličnost, bude primer lepog ponašanja.... I posle Ona treba da promoviše toleranciju, empatiju, kulturu, solidarnost...

  • Branimir

    16. januar 2020 | 11:30

    Srećni ljudi ! Zaista smo mi srećni ljudi, kad smo u stanju da jednu minijaturnu aerodromsku proceduru pretvorimo u veliku društvenu (životnu) temu. Zamislite koliko to zanima veliki deo stanovništva koje svakodnevno brine o sopstvenoj egzisteniji i nikada nisu bili na aerodromu !?

  • M

    16. januar 2020 | 08:28

    Samim tim što je pitala " ko si ti " govori sve o njoj, naše izmišljene javne licnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA