Od pevača do tenisera... Svi poznati frajeri s kojima je Topalkova ćerka bila u vezi

Helena već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa bosanskim teniserom

  • 49
Sajam venčanica Helena Topalović/Foto: ATA Images

Helena Topalović (23), ćerka poznatog srpskog pevača Milana Topalovića Topalka (43), javnosti je poznata kao velika zavodnica, ali i devojka koja osvaja srca poznatih muškaraca.

Prva Helenina veza sa poznatim pevačem, ujedno i prva javno propraćena veza, bila je pre osam godina, tačnije 2012. godine, kada je Topalovićeva uplovila u vezu sa tatinim kolegom Jocom Stefanovićem.

Helena i Joca imali su punu podršku njenog tate, ali godinu dana kasnije među njima desilo se nešto i rešili su da se raziđu.

Kako se tada komentarisalo, obaveze su ih odvojile. Joca je imao mnogo tezgi i posla, a Helena je morala dosta da uči, pošto je tada pohađala srednju školu.

Joca Stefanović Joca Stefanović pevač, Foto: Nikola Tomić

Već dve godine kasnije atraktivna Helena svojim oblinama uspela je da zavede i voditelja Vladimira Stojanovića.

Njihova romansa se dogodilo samo nekoliko meseci nakon njegovog skandala sa bivšom verenicom Ana Marijom Žujović. Oni su se navodno trudili da sakriju vezu, a Vladimir je Helenu tokom kratkotrajne romanse vodio na putovanje u Italiju.

Vladimir Stanojević Voditelj Vladimir Stanojević, Foto: Instagram/vladimirstanojevic

Nakon romanse sa Vladom, lepa Topalkova kći osvojila je još jednog pevača, Slobu Vasića.

Njihova emotivna veza bila je veoma burna, budući da se pričalo da su se na jednom zimovanju opasno posvađali, te su se čak i fizički obračunali.

Ni sa ovom vezom Helena nije imala sreće, obzirom da nije ni bila dugog veka. Posle samo sedam meseci zabavljanja, oni su rešili  da svako krene svojim putem. Kao razlog raskida veze, navodilo se to što je Sloba pronašao Heleninu ljubavnu prepisku sa političarem i učesnikom rijaliti šoua, Aleksandrom Požgajem.

Sloba, Slobodan Vasic Pevač Slobodan Vasić, Foto: ATA Images

Samo nekoliko meseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvezdom "Granda" - Milošem Vujanovićem.

On je danas oženjen Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik. Međutim, njih dvoje su tada tvrdili da su samo prijatelji.

Darko Lazic, Nocni klub Square Pevač Miloš Vujanović, Foto: ATA images

Helena je sada izgleda odlučila da "završi" sa pevačima, pa je prešla na sportiste.

Po pisanju medija, Topalkova ćerka se već sedam meseci zabavlja sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom. Njih dvoje potpuno su se posvetili jedno-drugom i trude se da dosta vremena provedu zajedno, obzirom da Helena pokušava da ga prati u stopu i zajedno sa njim posećuje i teniske turnire na kojima on igra.

Damir Džumhur Teniser Damir Džumhur, Foto: Instagram/damirdzumhur

Tata Topalko, koji je veoma vezan za ćerku, ne voli da komentariše mnogo o Heleninom izboru muškaraca, a i ne petlja se puno.

Video: Pitali smo Topalka za dečka njegove ćerke, on nam brutalno odgovorio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. januar 2020 | 18:21

    Svako ima svoju takmicarsku disciplinu ,pa tako ocigledno da i Helena ima,licno meni se nebi to svidjalo da je moja ali biti i roditelj tolike dlobode nekriticnosti nije ni to dobro

  • W

    16. januar 2020 | 19:54

    Zato ja svojoj kceri non stop prica obrazovanje i samo obrazovanje

  • Mrmot

    16. januar 2020 | 18:05

    Mlada, slatka a vec velika kilometraza, meni to nije bas normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA