≫ 

"Naš sin još uvek misli da je tata na jednoj dugoj predstavi i da će se vratiti kući kao uvek"

Udovica stradalog glumca Aleksandra Bogdanovića otvoreno se obratila javnosti

  • 4
Sena Krupić

Foto: Facebook/Sena Krupić

Nakon tragičnog stradanja zrenjaninskog glumca Aleksandra Bogdanovića koji je poslednjih meseci života bio glumac osječkog Hrvatskog narodnog kazališta (HNK), njegova supruga Sena Krupić svakodnevno se pita zašto su joj oduzeli supruga, a njenom sinu oca. Na pitanja ne dobija odgovor, a sada se obratila javnosti otvorenim pismom i podelila svoju muku i bol.

Aleksandra je na pešačkom prelazu udario vozač Branislav Smiljanić (22) i pobegao s mesta nesreće. Četiri dana kasnije, glumac je preminuo od teških povreda glave. Njegova udovica je na Fejsbuku podelila fotografiju pokojnog muža i sina Iana Lava, te se obratila javnosti pismom koje u celosti prenosimo.

- Ko si ti, mali čoveče, koji si se usudio i ko su ti koji su ti dopustili da se usudiš. Ko ti je osigurao pravo na toliki ego. Da 4 godine voziš ulicama grada bez vozačke dozvole. Ko su ti "odrasli" svesni koji su ti sve te godine davali ključeve u ruke. Na šta su mislili tvoji roditelji kada su mi poslali telegram u kom piše: "Nismo mi našeg sina odgajali da upropaštava tuđe živote". Gospodo draga, varate se… baš zato ste ga odgajali. Jer u suprotnom vaše dete bi bilo u taksiju, a ne u terencu sa 22 godine bez vozačke dozvole i to 4 godine na putu. Nije mu ovo prva nesreća koju je prouzrokovao. Druga ili treća. Samo je bilo pitanje vremena kada će i koga usmrtiti.

- I sve ste znali, gospodo draga, sve. I ona deca što su sela sa njim u auto te noći, i ko zna koliko još noći su tako jurili ulicama grada. Aleksandar, moja ljubav, te je večeri bio žrtva vašeg vaspitanja i napucanih dečjih ega svih koji su tamo bili,kojima je to omogućeno. Šta si mislio, dečače, kada si sa 100km/h proleteo kroz pešački prelaz. Čula sam te, čula sam zvuk koji je uništio moj i još mnoge živote. Čula sam silinu udarca u dnevnoj sobi, nije to bio udarac 40km/h - objasnila je Sena i javno optužila roditelje dečaka koji je udario njenog muža na pešačkom prelazu.

glumac Aleksandar Bogdanović , Slavonska Televizija

Printskrin: Youtube/Ritam grada/Slavonska Televizija

- Ne molim se često Bogu, ali te večeri znajući da Sale treba da dođe, sam sklopila ruke i sa molitvom išla prema prozoru. Ispod prozora gde je Ian Lav spavao na 10 metara od kuće odigrao se najcrnji scenario za sve nas. Za Iana Lava, za mene, njegovu porodicu, mamu, sestru, decu, prijatelje. Nisi samo ti, dečače, učestvovao u tom zločinu. Svi vi koji ste znali ste saučesnici tog zločina. Roditelji, prijatelji, sud koji je to dopustio. Svi su zaslužni za usmrćivanje Aleksandra Bogdanovića. Ian Lav je mirno spavao ne znajući za tragediju koja se događala ispod njegovog prozora, dok ste vi bili sakriveni u nekoj ulici pored.

- Ian Lav još uvek misli da je tata na jednoj dugačkoj predstavi u pozorištu i da će doći kući kao što nam se vraćao uvek. Vremenom, kako bude odrastao moraću mu objasniti da će ta predstava trajati zauvek i da su neki ljudi kojima su usađene krive životne vrednosti napisali najcrnji scenario za Aleksandra i ostatke života svih nas koji su ostali iza Aleksandra Bogdanovića - poručila je.

Bogdanović je bio glumac zrenjaninskog pozorišta "Toša Jovanović", a pred kraj života radio je kao član pozorišta u Osijeku. Preminuo je u 45. godini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    16. januar 2020 | 22:25

    Језиво.

  • Драган

    16. januar 2020 | 23:06

    Поред модерне технике људска недораслост је јача , јер државни апарати а међу њима правосуђе на првом месту , не врше свој посао .Баве се политичким сплеткама а народ страда и државе пропадају .Кад ће се ЧОВЕК (ако постоји ) уозбиљити ???????

  • Fenix

    17. januar 2020 | 00:06

    Sve je lepo žena objasnila i napisala. Tuga. Žalost. Bili smo i mi mladi i ludi, ali ne ovako, ovo kao apokalipsa, ponašanje mladih je užas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA