≫ 

Ana Nikolić se skinula u bikini i uvaljala u pesak, svi se pitaju da li je realno da ovako izgleda?!

Pevačica je pokazala seksi guzu i zategnut stomak

  • 28
Ana Nikolić Ana Nikolić/Foto: Nikola Tomić

Ana Nikolić je hladne i tmurne januarske dane u Beogradu rešila da zameni toplim i sunčanim na dalekom Tajlandu, gde je otputovala sa ćerkom Tarom.

Pevačica se odmah skinula u kupaći kostim i pozirala u pesku, a ovo je sigurno ono što su njeni fanovi nestrpljivo čekali otkako se nakon višemesečnog truda i rada vratila na staru kilažu.

Pozirala je u tanga bikiniju ukrašenom cvetićima, sa mokrom kosom i zadnjicom i stomakom takvima da malo ko može poverovati da je ovo ona Ana od pre godinu dana.

Ana Nikolić Ana Nikolić u bikiniju na Tajlandu/Foto: Instagram/ananikolicofficial

Očekivano, tu je more pohvala i komentara kako izgleda bolje nego ikada, dok su se našli i oni koji smatraju da je Ana sada premršava...

Ana je, kao što smo već pisali, za ovaj luksuzan odmor sa ćerkicom na Tajlandu izdvojila čak 20.000 evra, a uskoro se vraća u Srbiju gde će nastaviti pripremu novog, povratničkog albuma.

Video: Ispred nje alkohol, a u njoj bol: Ana Nikolić pala u duboki dert uz Emotivnu ludu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    17. januar 2020 | 09:01

    Baš mi je drago što je smršala, sve se može kad se hoće, samo mislim da preteraste sa ovom cifrom sa letovanje, Tajland nije baš toliko skup, a dete je malo, ne plaća ništa.

  • Aleksandra

    17. januar 2020 | 12:11

    Ili je smanjila zeludac ili isla na liposukciju. Ne zamlacujte ljude da je smrsala zdravom ishranom i vezbanjem. Btw, gde je dete? Koliko je platila letovanje za dadilju? Mora neko da cuva dete dok se ona slika i sredjuje u fotosopu

  • Majka

    17. januar 2020 | 10:01

    Bas se lepo zabavlja sa cerkom...i inace...guza odmah na izvolte...kao da nekog zanima. Ali dobro,ako nema nicim drugim da se pohvali bas joj hvala..sad mogu mirno na posao 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA