Mustafa za rođendan Emini poklonio sat od 45.000 evra?

Pevačicu bivši suprug navodno i dalje obasipa skupim poklonima

  • 16
Emina Jahović i Mustafa Sandal Foto: Instagram

Turski pevač Mustafa Sandal (50) poprilično se "otvorio" pošto je, kako se priča, bivšoj supruzi Emini Jahović (38) poklonio skupoceni sat.

Emina i Mustafa su krajem prošle godine izgladili svoj odnos i ponovo se zbližili, tako su sve novogodišnje paznike proveli u njegovom stanu zajedno sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Obzirom da je pevačica pre dva dana proslavila rođendan, Mustafa je odlučio da pokaže da nema zmiju u džepu, pa joj je navodno poklonio "Rolex" od 45.000 evra.

Emina Jahović Emina Jahović, Foto: Instagram/yaemina

- Emina se zaprepastila kada je videla da joj je kupio "Roleks". Pala mu je u zagrljalj i ljubila ga pred svima nama. Pitala ga je koliko je platio poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao da je iskeširao 45.000 evra - ispričala je pevačicina drugarica.

Ona je otkrila da ovo ipak nije kraj poklonima, te da Mustafa priprema i jedno iznenađenje za Eminu i njihove sinove Jamana i Javuza.

- Pohvalio nam se da će ih voditi na luksuzn odmor u Švajcarskoj i da je već rezervisao apartman u jednom od najskupljih hotela u Alpima - otkrila je Eminina drugarica za Informer.

Kako bismo proverili ovu informaciju, kontaktirali smo Emininog PR-a.

- Ne znam, nisam obavešten da je dobila takav poklon - rekao je Ninoslav za Telegraf JETSET.

Video: Emini Jahović sinovi priredili rođendansko iznenađenje za pamćenje

(Telegraf.rs)

.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA