≫ 

Vesna Zmijanac se uznemirena oglasila nakon tvrdnji Rivasove da je njena majka držala 3 javne kuće

- Je l' znate da ja imam 63 godine? I sad takve brutalne laži treba da čitam o pokojnoj majci? Pa to je strašno! - kaže Vesna Zmijanac

  • 7
Vesna Rivas, Vesna Zmijanac Foto: Youtube/Parovi TV HAPPY, ATA Images

Vesna Rivas (54) iznela je nedavno tvrdnje o životu Vesne Zmijanac (63), rekavši kako je njena majka navodno bila vlasnica tri javne kuće.

Zmijančeva je zgrožena rečima Rivasove i kaže da da svi sa estrade znaju kakva je žena bila njena majka Kovina.

- To je neviđena laž. Moja majka u kafani nije ušla dok ja nisam propevala, pa ni tada nije, već je dolazila na koncerte. Ko je Vesna Rivas da priča o mom tužnom detinjstvu, koje, pritom nije bilo tužno? Majka se uvek trudila da mi ništa ne fali i da srećno odrastam. Ma, nije mi bilo dobro kad sam to videla! Je l' znate da ja imam 63 godine? I sad takve brutalne laži treba da čitam o pokojnoj majci? Pa to je strašno! - kaže Vesna Zmijanac.

- Mogao je bilo ko pre 25 ili 26 godina da se slika sa mnom i da kaže da mi je prijatelj, to je prosto smešno. Ja se s mojim drugaricama čujem svaki dan, a prijatelj je velika reč za mene. Moju majku zna cela estrada, sve moje starije kolege, svi znaju ko je Kovina i kakva je žena bila. Vesna Rivas je očigledno htela da se napravi važna jer, kao, mene zna i mi smo pričale. Da je stvarno tako, pa to bi neko iščačkao mnogo ranije. Strašno - zgroženo je rekla Zmijančeva za Svet.

Vesna Zmijanac  RTS Novogodišnji Program, Vesna Zmijanac, Foto: A. Nalbantjan

Podsteimo, Rivasova je o Zmijančevoj i njenoj mami rekla sledeće:

- Vesna Zmijanac ima mnogo tešku prošlost. Prema ljudima kojima je bilo gadno u životu i koji su prebrodili mnogo teškoća ja gajim posebno poštovanje, a Vesna je jedna od njih. Imala je tešku i mračnu prošlost i lavovski se izborila. Kada su Nikolija i moj sin Petar bili mali, Vesna i ja smo zajedno letovale u Miločeru .

- Kada bi Vesna Zmijanac ispričala pravu istinu o svom životu, i kamen bi zaplakao. Vesna priča kako je njena mama držala kafanu u Beču, a njena majka je zapravo držala tri javne kuće, uvek ju je bilo sramota zbog posla kojim se bavila njena mama iako je sa njom bila u sjajnim odnosima. Ona je pokušavala da radi sa njom, ali nikad to nije mogla da shvati i nije htela da bude u svemu tome, pa se vratila u Srbiju. Mama ju je terala da radi sa njom u javnoj kući, ali ona nije imala želudac za to. Da bi ublažila tu priču zbog sramote, govorila je kako joj je majka držala hotel, što nije istina - rekla je Rivasova.

- Vesna Zmijanac oduvek je bila žena mangup, nju su obožavali kriminalci jer je uvek bila drug. I sada je lafčina - tvrdi Rivasova.

VIDEO: Vesna Zmijanac ispod tanke haljine pokazala minijaturni donji veš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    17. januar 2020 | 15:27

    Vesna Rivas, ko je to i čime se bavi? Ko je Vesna Zmijanac? KRALJICA I HITOVE ZA SVA VREMENA!

  • JS

    17. januar 2020 | 15:01

    Kaze Vesna Rivas. 😂😂😂😂😂 Pa svi znaju i vide kakva je ona osoba. Nema se para vise, ajde da da popljujem nekoga. Eeee, mizerija.

  • Marina

    17. januar 2020 | 14:56

    A šta je Vesna Rivas radila kad se odselila iz Železniku. Svašta se o njoj pričalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA