≫ 

"Gomila luzera koji nešto snimaju!" Karleuša žestoko o jutjuberima, spomenula i svoje ćerke

- Moje ćerke isključivo gledaju samo ta s*anja - izjavila je Karleuša

  • 77

Pevačica Jelena Karleuša (41) iznela je svoje mišljenje o trenutnim trendovima na muzičkoj sceni i žestokim rečima opisala današnje uzore dece.

Jelena je pred našim kamera dala svoj sud o današnjim hit pesmama i mnogim novopečenim pevačima koji se skoro svakodnevno pojavljuju na našoj estradnoj sceni.

- Problem je u tome što su trenutno na snazi neki ljudi, mada je to tužna snaga, jeftina snaga. To su ljudi koji nemaju apsolutno nikakav kredibilitet i kavlitete. To su neki pesmičuljci i neki polu likovi izmileli iz nekih blogeraja, jutjuberaja i nekih rijalitija - oštro je prokomentarisala Jelena.

Jelena Karleuša, Zvezde Granda

Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

Pevačica je otkrila da i njene ćerke, kao i mnoga druga deca prate i gledaju jutjubere, ali ističe da to neće još dugo tolerisati i dopuštati.

- Moje ćerke isključivo gledaju samo ta s*anja, samo taj jutjuberaj, taj blogeraj i te budalaštine. Ja sam im rekla da ću još vrlo malo to tolerisati zato što su male, ali je sramota da moje ćerke slušaju ta s*anja. Mada one su još male, kad odrastu sigurno će se stideti toga - rekla je Karleuša za TelegrafJETSET.

Šta je Karleuša još imala da kaže o novim kolegama, jutjuberima i rijaliti pevačima pogledajte u videu na početku teksta.

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    18. januar 2020 | 16:48

    ljubomorna si na youtube zato sto nemozes da ga kontrolises kao svoj instagram.ti da znas da pevas mozda bi i tebe gledali.

  • foto shop

    18. januar 2020 | 17:09

    koliko kritikujes sve oko sebe kada bi imala iole samokritike mozda bi ti zivot bio drugaciji i bolji.

  • alisa u zemlji cuda

    18. januar 2020 | 17:15

    da ja imam takvu majku verovatno bi me bila sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA