≫ 

Najvažniji muzički događaj, dodela MAC 2020. nagrada, uživo na TV Pink!

Direktan prenos ceremonije dodele, počinje dolaskom zvanica, i izveštajem sa crvenog tepiha u ponedeljak 27. januara u 19:30

  • 2
MAC 2020 Foto: Promo

Druga po redu dodela nagrada Music Awards Ceremony, u organizaciji i produkciji Skymusic-a I Pinka, biće održana 27. januara u beogradskoj “Štark” areni pod nazivom Bioxgn MAC 2020. Muzički događaj koje je obelezio prethodnu godinu, sa jos širim spiskom izvođača, obogaćen scensko – produkcionim elementima sa pravom nosi titulu najvažnijeg muzičkog događaja u celom regionu.

Shodno tome, ove godine MAC ceremonija biće emitovana na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink. Direktan prenos ceremonije dodele, počinje dolaskom zvanica, i izveštajem sa crvenog tepiha u ponedeljak 27. januara u 19:30. S ponosom možemo da saopštimo da će gledaoci 27. januara s početkom u 19:30 časova moći da prate i dešavanja pre same ceremonije, odnosno crveni tepih i dolazak zvanica, nominovanih izvođača i učesnika, odakle će se u program uključivati voditelji, ali i samu dodelu nagrada i spektakularne nastupe koji su najavljeni za MAC 2020.

MAC od svih ostalih muzičkih manifestacija izdvaja činjenica da pokriva širok spektar muzičkih žanrova – od popa, preko roka, narodne muzike i hip – hopa, do sve popularnijeg trepa - a samim tim i okuplja i najrazličlitije izvođače na jednom mestu, što se svojstveno i TV Pink. Od samog nastanka, TV Pink je težila spajanju različitosti i inovacijama ne samo kada je reč o muzičkom programu, već kada je reč o svim aspektima televizije, zbog čega je pravi izbor za medijskog partnera ceremonije MAC 2020.

Nakon prve održane manifestacije, MAC 2020 se ovog puta proširila – ove godine u njoj učestvuje i Slovenija, pored Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore. S obzirom na to da je u pitanju regionalna dodela nagrada, ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Pored toga što će gledaoci u Srbiji MAC 2020 pratiti na najgledanijoj komercijalnoj televiziji TV Pink, ceremonija će se u Hrvatskoj emitovati na TV RTL, u Crnoj Gori na RTCG, u Severnoj Makedoniji na Kanalu 5, u Bosni i Hercegovini na RTRS I FTV, a u Sloveniji na TV3.

Nina Badrić MAC Nina Badrić će nastupiti na dodeli MAC nagrada Foto: Promo

Nedavno su objavljena imena izvođača koji će nastupiti u revijalnom delu MAC 2020 ceremonije. Gledaoci koji 27. januara budu pratili MAC 2020 na TV Pink, imaće priliku da uživaju u nastupima pop diva Nine Badrić, Jelene Rozge i Kaliopi, zatim Tončija Huljića, Balkanopolisa, Lepe Brene, S.A.R.S.-a, mladih pevačica Nevene Božović i Sare Jo, crnogorskog sastava “Who See”, slovenačkog muzičara pod umetničkim imenom Magnifico, ali i u nastupima trenutno najpopularnijih regionalnih izvođača – slovenačke trep senzacije Senide i rep dvojca iz Sarajeva Bube Korelija i Jala Brata. Organizatori su najavili i jedan specijalan nastup – pioniri srpske rap scene udružićesnage sa nekoliko najvećih pop zvezda i jednim poznatim glumcem na najimpozantnijoj sceni 27. januara u “Štark” areni. Tako će Bane Lalić MVP, Kiza Robin Hood, Aleksandar Džankić, DJ Munja, Niggor i mladi reper Smoke Mardeljano, nastupiti zajedno sa Tijanom Dapčević, Ivanom Peters, Markom Louisom, Majom Louis i glumcem Viktorom Savićem.

Na listi nominovanih za ovo prestižno priznanje našlo se više od 600 izvođača koji su raspoređeni u 17 kategorija, a publika iz regiona, ali i celog sveta, glasala je za svoje favorite na zvaničnom sajtu MAC 2020 potpuno besplatno. Na osnovu glasova, napravljen je uži izbor za drugi krug glasanja, koji je u toku, a 120 izvođača raspoređeno je u 18 kategorija. Na dan održavanja ceremonije MAC 2020, 27. januara, na osnovu glasova publike u svakoj od 18 kategorija ostaće po pet izvođača sa najvećim brojem glasova, koji ostaju u konkurenciji za osvajanje ove prestižne nagrade.

Sasvim je sigurno da će MAC 2020 zaista biti događaj godine, a najprestižniju muzičku ceremoniju publika u Srbiji moći će da prati 27. januara od 19:30 časova samo na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    17. januar 2020 | 20:50

    Najvažniji muzički događaj, Senida,Buba, Jala.... Ne mogu da verujem da je Beograd pao ovako nisko.

  • Zorana

    19. januar 2020 | 11:39

    Da nisam procitala da je tu Smoke Mardeljano nikad ne bih ni gledala taj cirkus ali posto je njegova pesma nominovana za najbolju hip hop numeru ja sam naravno glasala za njega i gledacu.Ali znate sta je najgore od svega?Sto ce pobediti neko ko nema pojma ni sta je hip hop oni koji su se prodali Jala,Buba,Rasta,Mili i tako dalje..Senida naravno koja po meni pojma nema,i tu je Kija "pevacica"..Kao sto rece jedan Srbijo nisko si pala!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA