≫ 

Sin poznate pevačice se takmiči u Zvezdama Granda: Bio je prvak u tenisu do 16. godine

Iz bekstejdža ga je podržala mama, ali nije prošao u sledeći krug takmičenja

  • 5
Oliver, Nela Bijanić, Zvezde Granda Oliver, sin Nele Bijanić/Printskrin: TV Prva

Među takmičarima Zvezda Granda ove subote našao se i Oliver Mijanović, sin pevačice Nele Bijanić.

Mladi pevač nije prošao u sledeći krug takmičenja, a mentorka mu je bila Viki Miljković. Iz bekstejdža je Olivera bodrila mama Nela, a njena koleinica Viki je otkrila kako se mladić ranije bavio tenisom i bio veoma uspešan u tome što je radio.

Nela Bijanić Nela Bijanić/Printskrin: TV Prva

- Ponosna sam na njega, mnogo je češće dolazio nego svi ostali. Inače je bivši teniser. Baci se na ovo - rekla je Viki, a Saša je pitao Olivera da li je bio dobar u tenisu.

- Bio sam prvi do 16. godine. Želja mi se promenila - rekao je Oliver.

- Pa, ti si bio top, sad sam se setio - rekao je Saša Popović.

Oliver, Nela Bijanić, Zvezde Granda Saša Popović i Viki Miljković/Printskrin: TV Prva

Oliver će se naći u baražu, a nakon takmičenja se oglasio na Instagramu.

- Večeras se ova sezona takmičenja za mene završava, ali ovde nije kraj! Zahvalio bih se mojim mentorima Viki Miljković i gospodinu Tašketu koji su vredno radili sa mnom, posvetili svoje vreme i pomogli mi da napredujem, uvidim gređke i iste ispravim! Takođe, veliko hvala žiriju koji mi je pružio podršku i glasao za mene - napisao je Oliver.

 
 
 
View this post on Instagram
Veceras se ova sezona takmicenja za mene zavrsava ali ovde nije kraj! Zahvalio bih se mojim mentorima @viki_miljkovic i gospodinu Tasketu koji su vredno radili sa mnom, posvetili svoje vreme i pomogli mi da napredujem, uvidim greske i iste ispravim! Takodje veliko hvala ziriju koji mi je pruzio podrsku i glasao za mene @snezana.djurisic_ @djordje_david i @karleusastar Zahvalio bih se butiku @nesal_jeans & @nesalbeograd koji je zadužen za moj stajling večeras. I naravno beskrajno hvala mojoj najvecoj podrsci u zivotu, a to je moja porodica koja je bila uz mene i podrzavala me u svemu kao i uvek!!!❤❤❤ Ovde se moje takmičenje završava ali samo za ovu godinu vidimo se opet od septembra, a do tada se gledamo na nastupima!!! Idemo dalje u nove pohode i pobede!!! 🎤🎵🎶💪👊👍😃😉A post shared by Oliver Mijanovic (@olivermijanovic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA