≫ 

Aleksandra Kovač konačno progovorila o sukobu sa sestrom i otkrila gde će izneti celu istinu

Sestre su nekada činile grupu K2, a ne razgovaraju od 2014. godine

  • 6
Aleksandra, Kristina Kovač Foto: ATA Images, Privatna arhiva

Poslednjih dana se uveliko priča o slaganju dveju sestara, Kristine i Aleksandre Kovač, koje godinama nisu u dobrim odnosima.

Pre nekoliko dana je Aleksandra objavila novu pesmu posle duže pauze, a Kristina ju je javno pohvalila na društvenim mrežama, zbog čega se nagađalo kako je došlo do pomirenja među njima. Međutim, stvari stoje drugačije, a Aleksandra je sada prvi put progovorila o privatnim stvarima i otkrila da će sve izneti u svojoj knjizi koja će se zvati "Dobar dan, zovem se Aleksandra".

Svađa sestara traje od 2014. godine, kada se Kristina javno odrekla Aleksandre, a sada je ona prvi put progovorila o tome i otkrila da li ju je to tada tangiralo.

- Porodica je za mene svetinja i ceo život se borim za pravdu i istinu. Kada nas je naša majka Spomenka, posle teške bolesti prerano napustila, nisam ni trenutak razmišljala i u potpunosti sam preuzela brigu o mojoj najmlađoj sestri Anji, koja je tada bila samo devojčica, a sada je zrela, fakultetski obrazovana žena koja uspešno radi u svojoj branši, kao asistent režije. Nadam se da sam uspela da joj barem malo nadoknadim nedostatak majke - istakla je Aleksandra.

Promocija nove televizijske serije Drzavni sluzbenik odrzana u Kombank dvorani Aleksandra Kovač/Foto: ATA Images

- Moj život je vrlo uzbudljiv i za ovih 47 godina sam proživela mnogo toga, i dobrog i lošeg. Puno prijatelja me je pitalo zašto ne pišem o svemu kroz šta sam prošla, jer ima mnogo stvari koje ljudi ne znaju o meni. Takođe, mnogo je neistina u medijima o meni izrečeno poslednjih godina, pa je vreme za istinu i da napokon kažem "Dobar dan, zovem se Aleksandra", kako će se i zvati moja autobiografija koja izlazi krajem 2020. godine! - zaključila je članica nekadašnje grupe K2 za MagazinNina.me.

Kristina Kovač Kristina Kovač/Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    19. januar 2020 | 09:53

    Ne znam zašto ne govore ali je meni to uvek mnogo jadno i tužno kad najrodjenjji ne pričaju.

  • Demi

    19. januar 2020 | 13:11

    U svakoj porodici postoje problemi, ali to treba tu i da ostane. Ovo mi je malo neprimereno kako njihovom obrazovanju tako i statusu. A knjiga dotične gospođe, neće me uopšte zaintrigirati, da bih je pročitala.

  • samo vas posmatram

    19. januar 2020 | 09:34

    Pitam se samo koga ove interesuju ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA