≫ 

Sanja progovorila o raskidu sa Matorom i otkrila da li već ima novog dečka

Odnosi između njih dve su zahladneli zbog Lune Đogani

  • 17
Sanja Stankovic, rodjendan, nacionalna klasa Foto: Nikola Tomić

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora više nisu u ljubavi, a ovo saznanje je teško palo Matoroj koja učestvuje u Zadruzi 3. Nagađalo se da li je atraktivna plavuša zaista raskinula sa Jovanom, pa je sada Sanja progovorila o trenutnoj situaciji i o njihovom odnosu.

Njihov odnos je zahladneo nakon što je Matora na žurki na kojoj je pevala Luna poklonila Đoganijevoj narukvicu, što se njenoj tada drugoj polovini nije dopalo. Krenule su spekulacije da Sanja nije i da neće preći preko ovoga i da je ostavila Matoru, a evo i šta ona kaže o svemu tome.

- Jovana je svesna svojih postupaka. Ako smo se nas dve već dva puta posvađale zbog Lune, ne kapiram zbog čega ona to i treći put radi. Luna kao Luna meni zaista nije problem. Ja protiv devojke nemam ništa, niti sam ljubomorna niti bilo šta, ali ako Matora zna da meni neke stvari smetaju, ne znam zašto radi neke stvari sa osobom sa kojom je već imala nešto u prošlosti. Jovana je i sama izjavila da da sam ja to učinila, a ona bi skočila i otkinula mi glavu, a kako treba ja posle ovoga da regujem? Da joj možda kažem: "Eee, Coki, super" - ispričala je Sanja.

Izbor za Mis Srbije, Miss Serbia 2019 Sanja Stanković/Foto: ATA Images

A o tome da li su zaista raskinule, Sanja kaže da čeka da Jovana izađe iz Zadruge.

- Ja ću nju ispoštovati sve dok ona bude bila u Zadruzi u svakom smislu. Kada bude izašla, onda ćemo da porazgovaramo i videćemo šta ćemo i kako ćemo - bila je jasna bivša zadrugarka.

Otkako je postala svesna svojih postupaka, Jovana neprestano od Velikog šefa traži poziv sa Sanjom.

- I da produkcija odobri razgovor, ja ne želim da pričam sa njom dok je u rijalitiju. Ne mogu više ni da se blamiram, ja joj nisam mama, ona ima 30 godina i treba da bude svesna svojih postupaka, tako da neka se malo zapita šta radi sa svojih 30 godina - rekla je Stankovićeva, kojoj nije žao što se Jovana sada kaje za svoje postupke.

Jelena Karleusa Sanja i Matora/Foto: ATA Images

- Uopšte mi nije krivo što se ona oseća loše, jer je Jovana trebala da razmišlja kako će biti meni kada vidim ceo taj prizor i sve što se tamo dešava - rekla je.

U Zadruzi je već počelo da se spekuliše da Sanja ima novog dečka, ali ona je to demantovala.

- Inače, da nemam dečka. Stefan Vico i ja samo prijatelji već pet godina. Nas četvoro smo otišli kod mog najboljeg druga, kod njegove porodice. Tako da tu nema ništa više sem drugarstva - zaključila je Sanja za "Pulsonline".

Video: Sanja Stanković besna: Miljana ima papir da nije normalna, ko njoj dozvoljava da ima decu?!

(Telegraf.rs/Pulsonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    19. januar 2020 | 15:00

    Hahahahaha hahaha! Do poslednjeg dinara njenog,si kao!! Imala ljubav!! Bruko!!zenskog roda!!!!

  • Kalimera

    19. januar 2020 | 15:49

    Cccccc. Mora covek da popije nesto protiv mucnine kada zna da ce videti njih dve

  • S....

    19. januar 2020 | 16:38

    Kazi Sanjice iskreno da ti fali ono sto nisi dugo, kao sto si rekla u Amidzi sou. Nemoj navoditi glupave razloge, poglede, narukvice i td. Iako ste mi bljak, ipak mi je zao Matore jer je iskrena do bola za razliku od tebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA