≫ 

"Zaustavite se, ona krvari i jeca!" Verica Rakočević otišla na Zlatibor, pa se oglasila puna tuge

- Zaustavite u ime Kosmosa, koji će se surovo osvetiti, jer onda sa svim prokletim parama koje ste zgrnuli, sebi i svojoj deci nećete moći da kupite zdravlje - zaključila je Rakočevićeva

  • 41
Verica Rakočević Foto: Instagram/verica.rakocevic

Verica Rakočević (72) sa sauprugom Veljkom Kuzmančevićem i prijateljima, među kojima je kreator Saša Milojković, već nekoliko dana boravi na Zlatiboru.

Međutim, umesto da uživa i sa pratiocima deli lepe utiske, ona se prilično uznemirujućom porukom oglasila. Kako je navela, oseća bes, razočarenje i preveliku tugu zbog toga kako Zlatibor sada izgleda.

- Život sam uredila tako da imam duševni mir. Ne čitam novine, TV samo ono što me opušta, prijatelje samo odabrane i provereno iskrene pustila u svoju oazu mira. Ne komentarišem, ne osuđujem i ne dam da mi mentalni prostor uzurpira ništa i niko - započela je Verica na Instagramu.

- Posle duže vremena odem na Zlatibor, za koga me vežu najlepše uspomene, i sav spokoj i postignuti mir u čudesnoj (nekada) prirodi izazove u meni tugu, bes i razočaranje. Nekadašnji biser Srbije, lepotica sa borovima starim više od dvesta godina, posečena, krvari i jeca. Srpska Budva je ovo, reče jedan rmpalija, vlasnik nekoliko solitera, ponosno - dodala je ona.

Verica Rakočević Verica Rakočević, Foto: Nikola Tomić

- I onda fleš, Gshtad u kome sam boravila pre par godina, vlasnici kuća svekoliki svetski džet set u tipskim planinskim kucćama čija unutrašnjost sigurno krije nezamislivi luksuz. Priroda očuvana, vazduh kristalno čist. U Norveškoj se za svako posečeno drvo plaćaju milionske kazne, u maloj, prelepoj Srbiji, lepota prirode umire - nastavila je.

- Da li smo toliko primitivni? Nismo, starosedeoci tužno posmatraju višespratnice koje su im ubile šume, a gramzivi, neobrazovani i pohlepni, trpajući milione u svoje džepove, ne čuju tihi plač ostalih četinara koje očekuje sudbina onih sa kojima su svojim šaputanjem i plesom ovo mesto pretvarale u raj. Zaustavite u ime Kosmosa, koji će se surovo osvetiti, jer onda sa svim prokletim parama koje ste zgrnuli, sebi i svojoj deci nećete moći da kupite zdravlje - zaključila je Rakočevićeva.

Video: Nigde ne spavam kao ovde: Verica Rakočević nije mogla da sakrije emocije na Kosovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klaud

    20. januar 2020 | 10:48

    Ja sam bila pre par dana prvi put na Zlatiboru, i iskreno, odusevljena sam! Puno korisnih sadrzaja, lepo je bas. A gospodja, za pare koje ima, moze da ode bilo gde ako joj se ne svidja.

  • Kkk

    20. januar 2020 | 11:15

    G-djo, toliko para imas, nadji drugo mesto!!!

  • Sandra

    20. januar 2020 | 11:25

    Baš je sve kako je Verica opisala. Obožavam Zlatibor, ali svake godine je sve tužnije urbanije a prljavije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA