≫ 

JK snima duet sa transvestitom iz Južne Amerike! Zove se Pablo i kažu da ima bolju guzu od 90% žena

Jelena Karleuša je rešila da osvoji Latinsku Ameriku uz pomoć brazilskog transvestita Pabla Vitara

  • 18
Jelena Karleuša

Foto: Nikola Tomić, Instagram/pabllovittar

Jelena Karleuša (41) udružila je snage sa najvećom latinskom muzičkom zvezdom, transvestitom Pablom Vitarom (25)! Naime, pop zvezda najverovatnije će snimiti duet sa kontroverznim muzičarem čiji najveći hit na Jutjubu ima skoro pola milijarde pregleda, a na Instgaramu ga prati 10 miliona ljudi.

- Jelena je čekala skoro devet godina na novi album, jer njime želi da se probije na svetsko tržište. Uveliko radi na pesmi sa Pablom - priča izvor blizak pevačici.

- Prvi korak je napravljen pre pola godine, kad su se zapratili na Instagramu. Pablo je prvi poslao poruku Jeleni, pohvalio je njen stajling i rekao da na njenim fotografijama često nalazi inspiraciju za svoje odevne kombinacije. Pop zvezda mu je uzvratila komplimentom da je talentovan i hrabar. Počeli su svakodnevno da se dopisuju i da lajkuju jedno drugom fotografije, sve dok jednog dana nisu pomenuli duet - objašnjava sagovornik.

Jelena Karleuša, Zvezde Granda

Jelena Karleuša; Foto: Nikola Tomić

- Vrlo brzo su se dogovorili da to bude hip-hop pesma, a kako žive na dva kraja sveta, ona će svoj deo snimiti u Beogradu, a on svoj u Brazilu. Potom će spot snimiti u Rio de Žaneiru - zaključuje izvor Informera.

Karleuša je nedavno zagolicala maštu fanova kad je najavila pesmu "koja nije na srpskom jeziku", ali je tad sakrila od javnosti da sarađuje sa brazilskim transvestitom.

 
 
 
View this post on Instagram

peach vibes ph: @ernnacost hair: @sydneysallesdesignA post shared by Pabllo Vittar (@pabllovittar) on

 

- Imam jednu veoma interesantnu pesmu, za koju ćemo uskoro snimiti i spot. Ne mogu da kažem da li je na našem jeziku... U svakom slučaju, to će biti nešto o čemu će se pričati! Ako me posle toga ne spale na Terazijama, onda će to biti mnogo dobra priča - rekla je Jelena i dodala:

- Ne padam pod uticaj ove današnje hiperprodukcije i s*anja koja se snimaju. Naročito autotjun budalaština i instant hitića. Drago mi je što su polako počele da izumiru te pesme. Kada izbacim novi album, sve ću da zasenim!

Pablo Vitar je prvi album objavio tek pre tri godine, ali je brzo postao jedna od najvećih zvezda u Latinskoj Americi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pabllo Vittar ✨ (@pabllovittar) on

 

Njegov najveći hit "Sua Cara" ima 478 miliona pregleda na Jutjubu, a sledi "K. O." sa 349 miliona i "Corpo sensual" sa 287 miliona pregleda.

Pre dve godine je nominovan za nagradu Gremi, a prošle godine je osvojio MTV nagradu za najboljeg brazilskog izvođača.

 
 
 
View this post on Instagram

vem dançar comigo e com minha coreógrafa @flavioverne A post shared by Pabllo Vittar (@pabllovittar) on

 

On je prva transosoba kojoj to pošlo za rukom.

Snimio je pesmu i sa poznatom svetskom reperkom Igi Azalejom. Najavio je da će ove godine objaviti album "111", na kome će se, po svemu sudeći, naći i duet sa JK.

Video: Nek crknu u najgorim mukama svi!: Pitali smo JK za Vranješa, uputila mu je brutalne reči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA