Milica Todorović kupila stan od 200.000 evra! Otplaćuje ga na rate, a evo ko su joj komšije

- Nije imala da mu iskešira sve u cugu, pa su se dogovorili da mu mesečno otplaćuje stan - dodaje izvor i otkriva da pevačicin dečko, glumac Petar Strugar, često boravi kod nje

  • 16
Milica Todorović, A Blok Foto: Google Street View, ATA Images

Milica Todorović (29) kupila je nekretninu u komšiluku tenisera Novaka Đokovića, Filipa Krajinovića, ali i pevača Milice Pavlović i Saše Kovačevića.

Kako se šuška, Todorovićeva je za stan od 60 kvadrata na Novom Beogradu iskeširala 200.000 evra. Tačnije, Milica je stan, čija je vrednost kvadrata procenjena na tri hiljade evra, platila 180.000, a na opremanje je dala 20.000 evra.

- Stan ima 60 kvadrata, ima dve sobe, kupatilo, kuhinju i terasu sa koje se pruža prelep pogled. Kvadrat je koštao tri hiljade evra, ali se Milica oduševilal naseljem, tako da je po svaku cenu želela tamo da živi. Drago joj je i što su joj Milica i Stevan u komšiluku, jer se s njima druži - priča izvor i dodaje da ju je nesuđeni dever, pevač Saša Kovačević, ubedio da kupi stan u tom naselju.

Milica Todorovic Milica Todorović, Foto: ATA Images

Milica je stan kupila na rate, a investitoru duguje još 70.000 evra.

- Nije imala da mu iskešira sve u cugu, pa su se dogovorili da mu mesečno otplaćuje stan - dodaje izvor i otkriva da pevačicin dečko, glumac Petar Strugar, često boravi kod nje.

- On je tu redovno. Dođe kad nema snimanje, prespava kod nje, bude tu po dva, tri dana, pa onda putuje kod svojih u Crnu Goru - objašnjava izvor Informera.

Ovo je, inače, prva nekretnina koju je Milica pazarila od kada se bavi pevanjem.

VIDEO: Mima recituje Milici erotsku pesmu, koja je trebalo da bude pesma za decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA