≫ 

"Svi ste se okuražili na momka od 18 godina!" Sloba javno stao u odbranu Voyagea

- Puni ste mržnje i jedva dočekate da nekoga ispljujete, prozivate i ponižavate - kaže Sloba

  • 48
Slobodan Sloba Radanović, Voyage Foto: Marko Jovanović, Youtube/IDJTV™

Nakon što su brojni jutjuberi napali Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Voyage, zbog njegove izjave da "jutjuberi nisu u rangu sa muzičarima", te da "publika koju vuku jutjuberi je takva da slušaju njihove pesme po dva, tri dana i to je kraj".

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odmah je snimio video u kojem žestoko odgovara Voyageu i brani jutjubere, a objavio je i priznanicu na kojoj piše koliki PDV je platio za septembar 2019. godine, kako bi pokazao koliko on zarađuje od toga čime se bavi.

Međutim, Sloba Radanović nije mogao da izdrži a da se ne oglasi povodom napada na Voyagea, pa je javno stao u njegovu odbranu.

Slobodan Sloba Radanović, Love & Live, (NE DIRATI) Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

- Sad ste se svi okuražili i napali momka od 18 godina. Da, mislim na Voyage-a. Momak pravi muziku, kulturan je, normalan. Kao takav, bolji je uzor deci od većine ostalih tzv. "uzora". Možda se jednostavno nije dobro izrazio. Možda je brzopleto odreagovao i rekao šta ne treba, ali to ne menja činjenicu da ste puni mržnje i jedva dočekate da nekoga ispljujete, prozivate i ponižavate, jer ste naravno nezadovoljni svojim životima - napisao je Radanović.

Podsetimo, i Jelena Karleuša je u intervjuu za Telegraf JETSET žestoko udarila po jutjuberima, a odgovor koji je snimio Baka Prase već dva dana je prvi u trendingu. Ipak, pop zvezda mu je na prozivke šmekerski odgovorila.

VIDEO: "Gomila luzera koji nešto snimaju! Moje ćerke isključivo gledaju samo ta s*anja"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Višnja

    21. januar 2020 | 19:03

    E, ovaj kad se ne bi oglasio na neko hejtovanje bilo bi isto kao kad bih ja ostala ravnodušna na njegovu pojavu i kad ne bih hejtovala sve što on izgovori. Dođemo mu isti milostivi Sloba i mi, opaki hejteri, džiberi koji tripuju spisateljstvo. Izgleda nemamo mi život, a nema ga ni on. A fin mladić, nema šta. Kako se samo lepo vulgarno obrati svakome ko mu na Instagramu ne nakači srce, krunu, detelinu ili biceps...

  • Jeca

    21. januar 2020 | 15:09

    Ti si poslednja osoba na svetu koja treba nekoga da brani. Dva dana daješ glupe izjave. Ćuti, šetaj,, strinu,, vodi decu u školu i ne drži moralne pridike,, TVITERASU,,

  • Snežana

    21. januar 2020 | 12:56

    Koga ovaj štiti? Njegove reči nemaju težinu, pljuvao ženu, zgazio ljubavnicu, sad sa sponzorušama se vada, čak i koje imaju decu.... Čuti i zatvori se sa tom plastičnom, neguj tudju decu, i ne pametuj jer si mnogo naivan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA