≫ 

Šabanova udovica se iselila iz vile na Dedinju: Imala je dva jaka razloga, a evo kome je izdala kuću

Kako kaže naš izvor, Goca se preselila u stan sina Mihajla, takođe na Dedinju, a on živi u stanu sestre Ilde

  • 18

Gordana Šaulić iselila se iz porodične vile na Dedinju u kojoj je živela sa pokojnim suprugom Šabanom Šaulićem, piše Pink.rs.

Kako saznaje Telegraf JETSET, Goca je vilu izdala ambasadi Katara, od čega će mesečno imati prihod od nekoliko hiljada evra. Kako kaže naš izvor, Goca se preselila u stan sina Mihajla, takođe na Dedinju, a on živi u stanu sestre Ilde, s obzirom na to da je ona sa suprugom u vili na Bežanijskoj kosi.

- Prvi razlog je taj što je sve podseća na Šabana, svaki kutak. Potom, preveliki su troškovi i prevelik prostor za jednu osobu. Izdatak je stvarno pozamašan, a ona, s obzirom na to da Šabana više nema, ne može finansijski to da izdrži. Zbog toga je odlučila da izda vilu, od čega će dobijati novac od kog će moći pristojno da živi - kaže naš izvor.

šaban šaulić, Šabanov auto, kuća Dedinje Vila na Dedinju, Foto: Marko Jovanović

Vila na Dedinju vredi oko milion evra, a Šaban je, ipak, mnogo vremena provodio u vikendici u Krčedinu gde je išao na pecanje, i uvek je isticao da to mesto najviše voli.

Šaban Šaulić, Krčedin Šaban Šaulić u Krčedinu, Foto: Marko Jovanović

Šaban Šaulić poginuo je 17. februara, u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj. Legenda narodne muzike sahranjena je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

VIDEO: Najbolji prijatelj otkrio: Šabanova najveća ljubav bila je ova pevačica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    21. januar 2020 | 16:54

    On tu nije ni živeo, šta je podseća?nego nema njega,nema ni love i lagodnog života.

  • Bbb

    21. januar 2020 | 13:45

    Sto ne radi negde?

  • TT

    21. januar 2020 | 15:26

    Podsjeca ga sve na njega a on ako je mjesec dana boravka sastavio u tu vilu za cijelu godinu dana. Kakvi izdaci? Kao svima nama struja, voda , kablovska, nego kazi istinu zeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA