≫ 

Voyage snimio kako u rukama drži 118.000 dinara, pa ortacima iz škole poručio: Ovo je za jednu noć!

Mladi pevač naglasio je da je sav taj novac zaradio za noć

  • 20
Voyage pare Printskrin: Twitter

Mihajlo Veruović Voyage (18) pohvalio se prijateljima iz srednje škole kako u ruci drži lepezu para, rekavši im da ih je zaradio za noć, čime je izazvao burne reakcije.

- Zdravo, drugari, iz srednje škole! Ovde imate primerak 118.000 dinara zarađenog novca za jedno veče! Nije da se hvalim, ali ako budete učili u devetoj gimnaziji, imaćete ovoliko novca u vašim rukama - govori Voyage u videu koji je objavljen i širi se društvenim mrežama.

Ovim je "čačnuo" sve one vršnjake koji toliki novac nikada nisu imali i držali u rukama, dok su ga oni koji su ga do sada podržavali - podržali i u ovome.

Podsetimo, Mihajlo je pre nekoliko dana izjavom o jutjuberima pokrenuo "rat", a prvi koji je burno reagovao je Baka Prase.

- Ko god misli da je u pravu - okej. Sve je to okej s njegove strane. Svi misle da su u pravu... Ja nisam ništa loše rekao, ali ajde... Otišlo je predaleko, nisam imao takvu nameru. Poenta je bila da muzika ne može da se poredi, opšte gledano, "jutjuberi" prave dečju, zabavnu muziku, što ne znači da ne mogu da prave ozbiljne pesme. Ne znam ćemu ovolika frka oko toga, zaista - pokušao je da objasni Mihajlo povodom te situacije.

VIDEO: Baka Prase za Telegraf o veri, ocu i Zadruzi: Idem u crkvu, ali ne idem u rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙈

    22. januar 2020 | 12:53

    Preveliko ti samopuzdanje imas za nekog ko peva kao prase kad se zaglavi u tarabe

  • Haaa

    22. januar 2020 | 13:28

    Lik se hvali sa 1000€. Lepa je to para ali jadno je hvaliti se time. Onaj Baka Prase se hvali ali brate on se hvali Porseom od 100 hiljada evra, Rolexom od 7-8 hiljada... Ipak koliko god ne voleli Baku Praseta on je u tome cime se bavi ocigledno najbolji kod nas. Uspesan je u tom poslu, ne moze niko da kaze da nije. Zato po meni neko ko nesto uradi i ima nesto iza sebe ima i "pravo" da se hvali. Ali ovaj klinac se juce pojavio tu, snimio dve pesme i odjednom glumi neku ostvarenu zvezdu. Mislim glupo skroz. Glupo i jadno.

  • MimiX

    22. januar 2020 | 11:29

    Deco samo budite jutjuberi,influenseri,vlogeri,blogeri....bataljujte školu,bataljujte bilo koji rad ,samo se zombirajte,brojte ovce koje vas prate,budite sajber pastiri....To je budućnost....a ne rad i učenje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA