≫ 

Nakon brisanja Instagrama i promene imena, oglasila se Lana: "Konačno se događa"

Hrvatska pevačica Lana Jurčević postala je La Lana i potpisala ugovor s uspešnom međunarodnom kućom

  • 4

Hrvatska pevačica Lana Jurčević (35) u poslednje je vreme šokirala i zabrinula svoje fanove koji su pomislili da odustaje od muzičke karijere, ali oni sada mogu odahnuti. Njihova omiljena pevačica zapravo je, kako je i sama najavila, zaista napravila najveći životni zaokret i zakoračila na međunarodnu muzičku scenu.

Na profilu na Instagramu s kojeg je pre nekoliko dana izbrisala sve moguće objave koje je ikada objavila, oglasila se o velikoj novosti i promeni u dužem statusu na engleskom jeziku.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Lana (@lalana) on

 

- Konačno se događa! Moj san iz detinjstva postaje stvarnost! Mrzim papire, mrzim sve što ima veze s papirologijom, osim ovog - ovaj papir mi je već promenio život! Potpisala sam ugovor s međunarodnom muzičkom kućom: Warner Musicom! To se nije dogodilo juče, dogodilo se pre 15 meseci, ali radila sam na tome godinama. Možete li zamisliti koliko je bilo teško biti tiha i ne reći ništa o tome? Dakle, ljudi, upoznajte LA LANU, novu verziju mene! I dobro došli u novo poglavlje mog života! Biće zabavno, zabavno, zabavno - napisala je Lana.

O njenom međunarodnom uspehu brinuće se timovi zaslužni za uspeh svetskih megazvezda kao što su Ed Širan, Dua Lipa, Dejvid Geta, Koldplej, Madona, Erik Klepton i drugi.

- "Warner Music" s ponosom objavljuje da je potpisao ugovor s hrvatskom muzičarkom Lanom Jurčević. S više od 100 miliona pregleda na platformi Jutjub i više od 850 hiljada pratioca na društvenim mrežama, Lana je nesumnjivo jedna od najvećih i najperspektivnijih muzičkih zvezda u regiji. Čast nam je što imamo priliku da se povežemo s Lanom dok započinje uzbudljivu novu fazu pod novim scenskim imenom - La Lana. Svi mi u "Warner Musicu" oduševljeni smo saradnjom s talentovanom i marljivom umetnicom poput Lane i veselimo se onome što će neupitno biti fantastično i uzbudljivo muzičko putovanje. Jedva čekamo da sa svima podelimo prve rezultate naše plodonosne saradnje - potvrdili su iz svetske diskografske kuće.

Pogledajte prvu fotografiju koju je objavila otkako je vratila Instagram i promenila ime.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by La Lana (@lalana) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA