"Ona je promašaj društva, završiće na smetlištu!" Tomović žestoko o Mini nakon što ga je izdala

- Ja sam želeo samo da ona bude bolji čovek, ali izgleda je to nemoguće - kaže Tomović

  • 7
Mina Vrbaški, Vladimir Tomović Foto: Nikola Tomić

Diskvalifikovani učesnik "Zadruge 3", Vladimir Tomović bez dlake na jeziku progovorio o Mini Vrbaški sa kojom je tokom boravka u Beloj kući imao neobičan odnos.

Mina je nakon Tomovićeve diskavilifikacije utehu vrlo brzo našla u njegovom rivalu Mensuru Ajdarpašiću, a Vladimir kaže da mu je žao bivše drugarice.

- Ne želim da pričam ružne stvari o Mini, ona je devojka koja je pogazila naše prijateljstvo. Ja sam želeo samo da ona bude bolji čovek, ali izgleda da je to nemoguće. Ona je meni rekla neke tajne i ona zna da je to zaključano, to nikada ne bih rekao - otkrio je Vladimir.

Mina Vrbaški Mina Vrbaški, Foto: A. Nalbantjan

- Ona je izmučena devojka, izmučena od rane mladosti. Mina je javno, glasno i jasno rekla da se bavila prostitucijom, kao i da je koristila nedozvoljene supstance. Mina Vrbaški je promašaj društva. Žao mi je što će završiti na nekom smetlištu kao oronula, drogirala se, čuda je činila od svog života - ispričao je đetić.

U "Zadruzi 2" Vladimir je bio u emotivnom odnosu sa starletom Stanijom Dobrojević, a on je sada napravio i jedno poređenje između ovde dve starlete.

- Ne bih ja iskreno u isti koš da stavim Staniju i Minu, to su dva različita tipa žena. Ja sam u Staniju bio iskreno zaljubljen, Mina mi je bila prijateljica. Stanija se razlikuje od Mine, zato što je Mina sve priznala u životu, nažalost - ispričao je Vladimir crnogorskom novinaru Boži Dobriši.

Video: U Zadrugu ušla Tomovićeva devojka, Mina na aparatima, njemu nije bilo dobro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    23. januar 2020 | 17:01

    A, ti si doktor nauka:))

  • XY

    23. januar 2020 | 19:35

    Ovom coveku pod hitno je potrebna strucna pomoc psihijatra. Decko nije svestan svog psihickog stanja. Mina je za njih sve moralna gromada. Devojka je iskrena i svesna svojih zivotnih greski. Sta reci za Davida, decko ucrni brata i porodicu, zbog licnog interesa. Tuzno i morbidno.!!!!

  • Jbg

    23. januar 2020 | 18:30

    Ona se drogirala pa opet ima sansi u zivotu. Dok si ti plitak i ostace tako mrco.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA